Duinbergen ClinicDuinbergen Clinic Duinbergen Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

Liposuctie


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Heeft u te kampen met lokale vetophopingen die niet verdwijnen bij het sporten of het lijnen? Dan biedt een liposculptuur de oplossing. Deze ingreep gebeurt onder lokale verdoving, waarbij u na de ingreep naar huis kan of onder narcose in dagbehandeling.

Bij vrouwen zijn de meest behandelde zones: de buitenzijde van de dijen of “rijbroek”, de onderbuik, de bovenbuik, de binnenkant van de dijen, de knieën en de heupen of “love handles”. Bij mannen worden voornamelijk de dubbele kin, de buik, de heupen (“ love handles”) en de borstkas behandeld.

Liposculptuur is het operatief wegzuigen van overtollige, onderhuidse vetcellen door afzuiging via fijne canules of zuigbuisjes. De canules worden in het lichaam gebracht via hele kleine insnedes die naderhand nauwelijks op te merken zijn.

Gedurende een periode van zes weken zal u dag en nacht een drukkende panty moeten dragen.

Belangrijk om weten is dat liposculptuur geen middel is ter behandeling van overgewicht en cellulitis. Een liposculptuur zal met succes het lokaal opgehoopt vetweefsel verwijderen en zo uw lichaamscontouren weer harmonieus maken. De vetcellen die door middel van liposculptuur verwijderd werden zijn definitief verdwenen. Ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen meer aan na de puberteit. Wel is het belangrijk dat een goede voedingshygiëne wordt gerespecteerd. Zelfs na een liposculptuur zijn er nog steeds vetcellen aanwezig die kunnen groeien, indien men niet matigt.

Indien u meer wenst te weten omtrent een liposculptuur, aarzel niet contact op te nemen met de kliniek voor plastische heelkunde. Gedurende het vrijblijvend consult zullen uw vragen worden beantwoord en zal u worden geïnformeerd of een liposculptuur een goede behandeling voor u is en welk resultaat u kan verwachten.


Ontvang gratis een brochure over Liposuctie van Duinbergen Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.