Klinieken die Littekens aanbieden in West-Vlaanderen:
 

Duinbergen ClinicDuinbergen Clinic Duinbergen Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

Littekens


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Lasers worden eveneens met succes gebruikt ter behandeling van bruine moedervlekken, nevi ("vetbolletjes"), littekens, wijnvlekken, kleine bloedvaatjes ("spider veins"), wratten, e.d.m.. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving. Afhankelijk van het soort te behandelen letsel wordt een andere soort laser gebruikt.

Zelfs hardnekkige wratten worden met succes met de laser behandeld. Voor grote wratten is meestal meer dan een sessie nodig. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving.

Veel vrouwen en mannen hebben striemen of "striae" die voornamelijk op de buik, de armen, de borst, de heupen en dijen verschijnen. Deze zijn recent of oud, oppervlakkig of diep, rood, roze of wit. Striemen zijn een soort litteken in de huid waar collageen werd beschadigd. Op dit ogenblik kent men de oorzaak van de huidoneffenheden nog niet volledig. Vermoedelijk worden zij voornamelijk veroorzaakt door snelle groeiperiodes, verwondingen, gewichtstoename, zwangerschap, borstvoeding en hormonale invloed.

Sinds kort wordt er veel aandacht besteed aan de behandeling van striemen. Sommige medische studies tonen een verbetering aan van de striemen, na laserbehandeling. Diverse behandelingen zijn nodig om de striemen te verbeteren en de meeste verdwijnen niet altijd volledig.

Indien u meer wenst te weten omtrent een laserbehandeling, aarzel niet contact op te nemen met de kliniek voor plastische heelkunde. Gedurende het vrijblijvend consult zullen uw vragen worden beantwoord en zal u worden geïnformeerd of een laserbehandeling voor u een goede behandeling is en welk resultaat u kan verwachten.


Ontvang gratis een brochure over Littekens van Duinbergen Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.