Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in West-Vlaanderen:
 

Duinbergen ClinicDuinbergen Clinic Duinbergen Clinic

Anti-AgingBorstenGezichtHuid en LaserInjectablesLichaam

Ooglidcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Bovenooglid correctie

Weer een frisse blik

Hangende bovenoogleden worden ervaren als duidelijke tekenen van veroudering van het aangezicht. Dit kan zelfs het zicht belemmeren doordat de huid voor de ogen komt te hangen.

Ten onrechte wordt dit vaak in verband gebracht met vermoeidheid of met een uitbundige levensstijl.

Veel vrouwen en mannen willen dan ook van hun hangende oogleden af. Een ooglidcorrectie of blepharoplastie wordt heel vaak toegepast en geeft een langdurig resultaat.

Kleine incisie, groots resultaat

De operatie van de bovenoogleden vindt meestal plaats onder lokale verdoving en wordt zeer goed verdragen. U mag direct na de ingreep naar huis (maar zorg wel voor iemand die u kan vervoeren).

Dankzij de ingreep zullen uw ogen er levendiger en stralender uitzien. Dit heeft op het hele gezicht een sterk verjongend effect.

Volledige uitleg over de mogelijkheden en de toegepaste techniek wordt u gegeven gedurende een vrijblijvend consult in de Duinbergen Clinic te Knokke.

 

Onderooglid correctie

Meteen naar huis

De operatie van de onderoogleden vindt meestal plaats onder lokale verdoving. Een algemene verdoving is mogelijk als u dit wenst in dagbehandeling. Dezelfde dag mag u reeds naar huis.

Dankzij de ingreep zullen uw ogen er levendiger en stralender uitzien. Dit heeft op het hele gezicht een sterk verjongend effect

Volledige uitleg over de mogelijkheden en de toegepaste techniek wordt u gegeven gedurende een vrijblijvend consult in de Duinbergen Clinic te Knokke.

Slecht geslapen?

Wallen onder de ogen worden ervaren als duidelijke tekenen van veroudering van het aangezicht. Ten onrechte wordt dit vaak in verband gebracht met vermoeidheid of met een uitbundige levensstijl.

Veel vrouwen en mannen willen af van dit negatieve imago. Een ooglidcorrectie of blepharoplastie kan hier een oplossing zijn. Deze techniek wordt heel vaak toegepast en geeft een langdurig resultaat.


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Duinbergen Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.