Esthea ClinicEsthea Clinic Esthea Clinic

Borstvergroting


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verzekering: Nee

Bij een borstvergroting wordt een zakje - gevuld met siliconen, hydrogel of fysiologisch vocht - achter de borst geplaatst. Het resultaat wordt bepaald door de aard van deze vulproducten, maar ook de breedte, hoogte en volume van het implantaat. De eerste raadpleging is dus van groot belang. De chirurg zal U gedetailleerd alle uitleg verschaffen om U te helpen bij de keuze van de meest aangepaste prothese.

Veiligheid

De borstprothesen die wij gebruiken zijn medisch getest en goedgekeurd, en voor 100% veilig. Het medisch onderzoek heeft aangetoond dat geen enkel verband gelegd kan worden tussen borstimplantaten en het ontstaan van borstkanker of enige andere aandoening.

De ingreep

Deze ingreep vindt steeds vaker onder lokale anesthesie (met sedatie) en in de dagkliniek plaats. De prothese wordt achter de borstklier geplaatst, ofwel op de borstspier ofwel eronder. Deze keuze is niet systematisch dezelfde voor iedereen. Ze wordt bepaald naargelang de bestaande weefseldikte en het volume van het gekozen implant. De borstklier bevindt zich dus boven de prothese en kan normaal onderzocht worden. De insnede voor het plaatsen van de prothese gebeurt ter hoogte van de onderste rand van het tepelhof (areola), ter hoogte van de borstplooi of ter hoogte van de oksel. De ingreep geeft een liftend effect en laat haast geen litteken na.

Gevolgen van de ingreep

U kan nog dezelfde dag naar huis. Gedurende een maand moet een aangepaste BH gedragen worden, om de prothese ter plaatst te houden en om zwellingen te voorkomen. Over het algemeen zullen de borsten gedurende 1 à 2 dagen pijnlijk aanvoelen wanneer de prothese op de spier wordt geplaatst. Als de prothese onder de spier wordt geplaatst, zal dit 3 à 6 dagen duren. Als pijnbestrijding volstaat een lichte pijstiller. Na enkele dagen kunt U uw normale bezigheden hervatten. Het dragen van zware lasten blijft wel wat langer tegenaangewezen. Na een maand is sporten weer toegelaten.

Resultaat

Al kan men zich al na enkele dagen een idee vormen over de uitslag van de borstvergroting, toch zal men ongeveer een maand moeten wachten alvorens te oordelen over het eindresultaat.


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Esthea Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.