Esthea ClinicEsthea Clinic Esthea Clinic

Neuscorrectie


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

“Wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht” is een oud volksgezegde. De neus is dus van uitzonderlijk belang voor het esthetisch uitzicht. Een kleine misvorming kan oorzaak zijn van een lichaamsideeverstoring.

Rhinoplastie is een algemene term die staat voor een verbetering van de neus; dit kan een correctie zijn van het benig of kraakbenig neusskelet, van de neuspunt of de neusgaten. Neusplastiek is mogelijk na het einde van de benige- en kraakbenige groei van het aangezicht (18 jaar). Deze behandeling kan ook op latere leeftijd voorgesteld worden, omdat de dikte van het kraakbeen en de veerkracht van de huid verminderen bij het ouder worden.

Naar gelang de aard van de ingreep zal lokale of algemene anesthesie toegepast worden. Deze ingrepen duren tussen 1 tot 3 uur.

Gevolgen van de ingreep

Een klein gipsverband zal gedurende een week nodig zijn. Men zal de nieuwe vorm van de neus kunnen vaststellen bij de verwijdering van het gipsverband. Maar men zal een jaar moeten wachten op het definitief resultaat.


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van Esthea Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.