Esthea ClinicEsthea Clinic Esthea Clinic

Penisverlenging


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen
Verzekering: Nee

Het verlengen van de penis wordt veel toegepast. Het resultaat, alhoewel uiteenlopend, is duidelijk. De ingreep veroorzaakt geen pijnen en kent geen verwikkelingen.

De ingreep

De penisverlenging wordt verkregen door partiële incisie van de gewrichtsband waaraan de penis aan het schaambeen hangt. Er moet wel duidelijk gesteld worden dat deze lengtewinst alleen zichtbaar is in ruststand. Het chirurgisch ingrijpen verandert niets aan de lengte van de penisholten, die verantwoordelijk zijn voor de erectie.

De ingreep duurt een half uur.

Gevolgen van de ingreep

Pijnbestrijding kan nodig zijn tot enkele dagen na de ingreep. De dagelijkse bezigheden kunnen worden hervat een week na de operatie. Gedurende 4 weken is sexuele onthouding aanbevolen.

Resultaat

Het resultaat is na enkele dagen na de ingreep zichtbaar. In eerste instantie is er dan nog oedeem en een tijdelijke lichte penismisvorming mogelijk. Over het algemeen wordt een verlenging van 2 à 4 cm bereikt, hetgeen natuurlijk afhangt van de penisanatomie van de patiënt.


Ontvang gratis een brochure over Penisverlenging van Esthea Clinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.