Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Armlift


Mooie armen hebben geen hangende huid!
Mooie armen hebben geen hangende huid!
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verdoving: Algehele Narcose
Verzekering: Nee

Als u last heeft van een slappe en uitgerekte huid aan de binnenzijde van de bovenbenen of de bovenarmen, die afhangt in plooien, zult u uit ervaring weten dat dit moeilijk te verbergen is. Bovendien vinden veel mensen het onesthetisch. Als bovendien de dijen dik zijn, schuurt de huid bij het lopen voortdurend langs elkaar. De irritatie, vooral in de zomer, is een extra probleem. Een dijbeenlift is dan de aangewezen operatie.  De plastisch chirurg neemt tijdens het consult uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren. Hij/zij vraagt naar uw klachten en vertelt welke mogelijkheden er geboden kunnen worden om aan uw wensen tegemoet te komen. Er wordt uitgelegd wat de ingreep inhoudt en u wordt onderzocht. Aan de hand van het onderzoek wordt overlegd welke techniek het beste toegepast kan worden.

Hiervoor bestaan twee technieken. In het geval van matige plooivorming is het voldoende om huid weg te nemen onder de lies-bilplooi. Het litteken komt onder de bikinilijn. Bij grotere afwijkingen is het nodig huid en vetweefsel weg te nemen over de gehele lengte van het bovenbeen, tot ongeveer een handbreed boven de knie. Het litteken loopt verticaal aan de binnenachterzijde van de dij, dus zoals de lijn van de broeknaad. Als het nodig is, verricht de chirurg bij beide operaties ook meteen een liposuctie. Dit betekent dat hij overtollig vet wegzuigt.

Bij een armlift zal de chirurg het teveel aan huid aan de binnenzijde van uw bovenarm wegnemen.

 

 

 


Ontvang gratis een brochure over Armlift van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.