Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Borstbehandeling


Op borstbehandelingen rust tegenwoordig echt geen taboe meer
Op borstbehandelingen rust tegenwoordig echt geen taboe meer
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verdoving: Algehele anesthesie
Verzekering: Nee

Tijdens de eerste weken na een borstvergroting ontstaat er een kapsel rond de prothesen, dit is een natuurlijk proces. Daarom mag u tijdens deze periode geen sport beoefenen of zwaar werk verrichten. In een klein aantal gevallen ontstaat er een kapsel contractuur (het kapsel trekt dan te veel samen). Dit kan leiden tot vormveranderingen of soms tot pijn. Mocht dit gebeuren, dan kunnen we het kapsel weghalen en eventueel de prothesen vervangen. Het is onmogelijk te voorspellen bij wie dit gebeurt, maar het risico op kapsel-contractuur is wel veel kleiner geworden dankzij de nieuwe implantaten met een ruw oppervlak (getextureerde prothesen). De capsulectomie vindt plaats onder algehele narcose, U kunt dezelfde dag naar huis.

Indien er een nieuwe prothese geplaatst wordt, zal de chirurg voorafgaande aan de ingreep een tekening maken op uw borst en de snede markeren waardoor de prothese zal worden ingebracht. Hiervoor bestaan verschillende technieken. Welke techniek voor u het meest geschikt is zal tijdens het eerste consult uitgebreid met u besproken worden. Wij streven samen met u naar borsten die passen bij uw postuur en wens.

 


Ontvang gratis een brochure over Borstbehandeling van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.