Klinieken die Borstvergroting aanbieden in Zuid-Holland:
 

Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Borstvergroting


Borstvergroting is een uitkomst als de natuur u heeft onderbedeeld
Borstvergroting is een uitkomst als de natuur u heeft onderbedeeld
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verdoving: Algehele anesthesie
Verzekering: Nee

Iedere vrouw kan haar eigen reden hebben om niet tevreden te zijn met het aspect van haar borsten. De borsten kunnen bijvoorbeeld al sinds de puberteit klein of onderontwikkeld zijn. De borsten kunnen slapper en kleiner worden na een zwangerschap of een dieet. Een borstimplantaat kan dan uitkomst bieden om uw borst wél de gewenste grootte of vorm te geven. Er zijn geen duidelijke leeftijdsgrenzen voor een borstvergrotende operatie, maar de ingreep zal niet snel worden uitgevoerd voor het achttiende levensjaar. Daarbij is het belangrijk dat u de borstvergrotende operatie zelf wilt. Het moet geen wens zijn van mensen in uw omgeving. Mocht u nog een kinderwens hebben, dan hoeft een borstvergroting geen belemmering te zijn; het geven van borstvoeding is namelijk nog steeds mogelijk. De borstvergroting vindt plaats onder volledige narcose en duurt over het algemeen één uur. Voorafgaande aan de ingreep zal de plastisch chirurg een tekening maken op uw borst en de snede markeren waardoor de prothese zal worden ingebracht. Hiervoor bestaan verschillende technieken. Welke techniek voor u het meest geschikt is zal tijdens het eerste consult uitgebreid met u besproken worden. Wij streven samen met u naar borsten die passen bij uw postuur en wens.


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.