Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Borstverkleining


Velen gingen u voor met een borstverkleining
Velen gingen u voor met een borstverkleining
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verdoving: Algehele anesthesie
Verzekering: Nee

Borsten die te zwaar zijn, kunnen aanleiding geven tot schouder, nek- of rugklachten. Ook kan er irritatie van de huid onder de borsten ontstaan. Bovendien kunnen grote borsten fysieke activiteiten hinderen en problemen opleveren bij de keuze van uw kleding. Een borstverkleining kan dan een oplossing bieden. Het is een zeer frequent uitgevoerde ingreep en in principe mogelijk bij iedere vrouw bij wie het lichaam volgroeid is. Het resultaat van een borstverkleining wordt het mooist als u op uw streefgewicht zit. Wij adviseren u dan ook, wanneer u niet op uw streefgewicht zit, eerst af te vallen. Bij een borstverkleining zal de plastisch chirurg het teveel aan klier- en vetweefsel samen met de bijbehorende huid wegnemen. Uw tepel zal naar boven verplaatst worden en als het nodig is, wordt hierbij ook de tepelhof verkleind. Hierdoor ontstaat een anker-vormig litteken, welke nauwelijks zichtbaar blijft. De plastisch chirurg zal zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen wat betreft de vorm, grootte en stevigheid. Na een borstverkleining is borstvoeding geven niet meer vanzelfsprekend.

Bij een borstversteviging zal de plastisch chirurg alleen huid wegnemen. Het is mogelijk om een borstlift te combineren met het inbrengen van borstprotheses.

Bij een borstverkleining blijft u meestal een nacht in het ziekenhuis.

 


Ontvang gratis een brochure over Borstverkleining van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.