Klinieken die Buikwandcorrectie aanbieden in Zuid-Holland:
 

Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Buikwandcorrectie


Ook een platte buik dankzij een buikwandcorrectie?
Ook een platte buik dankzij een buikwandcorrectie?
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verdoving: Algehele anesthesie
Verzekering: Nee

Een buikwandcorrectie wordt verricht als de huid van uw buikwand slap is geworden door gewichtsverlies of ten gevolge van één of meerdere zwangerschappen. Voor vrouwen met littekens onder het navelgebied, vooral striae, kan deze ingreep ook uitkomst bieden. De buikwandcorrectie dient echter niet gezien te worden als een mogelijkheid om extra gewicht kwijt te raken. Als u te zwaar bent, is het advies van de plastisch chirurg bijna altijd eerst af te vallen tot uw streefgewicht. Eventueel kan dit met behulp van een diëtiste. Het operatieresultaat wordt hierdoor namelijk beter en het risico op infecties wordt kleiner.

Een buikwandcorrectie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt ongeveer anderhalf uur. Tijdens de operatie zal de plastisch chirurg de buikhuid geheel los maken van de onderliggende spierlaag, tot aan de ribbenboog en het borstbeen. De navel wordt rondom omsneden. Vervolgens wordt het teveel aan huid- en onderhuids vetweefsel weggenomen. Indien nodig, kunnen ook uw buikspieren aangetrokken worden. Om de navel weer naar buiten te leiden, wordt een aparte opening in de buikhuid gemaakt. Daarin wordt de navel vervolgens gehecht. De littekens van deze behandeling bevinden zich rond uw navel en binnen de bikinilijn. U verblijft een tot twee nachten in het ziekenhuis.

 


Ontvang gratis een brochure over Buikwandcorrectie van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.