Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Fronsrimpels


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Fronsrimpels behoren tot het natuurlijke verouderingsproces en worden veroorzaakt door een combinatie van veroudering, zonneschade, zwaartekracht en de spierwerking bij het lachen, praten en fronsen. Opvulmiddelen zoals collageen, eigen vet en Gortex® zijn bekend als niet-chirurgische behandelingen. Chirurgische opties omvatten gelaat-, voorhoofd-, hals- en ooglidoperaties, dermabrasie, laserresurfacing en diepe chemische peelings. De verticale fronsen tussen de wenkbrauwen zijn het gevolg van overactieve spieren. Deze spieren worden ook gebruikt tijdens het concentreren. Door de wenkbrauwen naar binnen te trekken, kan men woede uitdrukken, evenals verwarring of angst. Als die spieren (te)veel gebruikt worden, dan zullen permanente huidrimpels zich ontwikkelen. Zelfs bij ontspanning zullen die fronsrimpels dan zichtbaar blijven. De remming van deze overactieve voorhoofdspieren zal dit negatieve verschijnsel verminderen.

 


Ontvang gratis een brochure over Fronsrimpels van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.