Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Kwaadaardige afwijking van de huid


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Het basaalcelcarcinoom, afgekort BCC, is de meest voorkomende vorm van (huid)kanker. De kwaadaardige veranderingen ontstaan in de onderste cellen van de opperhuid. Basaalcelcarcinomen zijn goed te behandelen, deze zaaien niet uit en vrijwel niemand zal dan ook aan deze vorm van huidkanker overlijden. Het is wel belangrijk om een BCC te verwijderen, omdat deze gezwellen niet vanzelf genezen en langzaam groter worden. De behandeling zal bestaan uit, het onder plaatselijke verdoving, chirurgisch verwijderen van het BCC. Het BCC dient in zijn geheel (radicaal) te worden verwijderd, er zal daarom ruim om het BCC heen gesneden worden. Er wordt uiteraard rekening gehouden met het beste cosmetische resultaat.

 

Het weggenomen weefsel zal worden opgestuurd. De uitslag van het onderzoek krijgt u na ongeveer twee weken. Na het verwijderen van het basaalcelcarcinoom blijft u nog enige tijd onder behandeling van de dermatoloog.


Ontvang gratis een brochure over Kwaadaardige afwijking van de huid van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.