Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Microdermabrasie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

De huid is een dynamisch orgaan dat zichzelf continu vernieuwt door het afsterven van oude cellen aan de oppervlakte en de aangroei van nieuwe cellen vanuit de diepte. Een microdermabrasie veroorzaakt in principe een extreem versnelde vorm van huidvernieuwing. Een microdermabrasiezal enkel de opperhuid verwijderen.

 

Waar dient u rekening mee te houden?

Het is belangrijk dat u voor, tijdens en na een microdermabrasie uw huid niet blootstelt aan de zonnebank, de zon of zelfbruinende crèmes.

 

Hoe gaat de behandeling?

Allereerst wordt uw huid tevoren gereinigd. Tijdens een behandeling met microdermabrasie wordt er gebruik gemaakt van fijne microkristallen dat d.m.v. vacuümzuigkracht over de huid wordt gestreken. Deze microkristallen schaven deels de bovenste huidlaag af. Deze behandeling wordt ervaren alsof er een (licht) schuurpapier over uw huid wordt gestreken en is voor de meeste cliënten prima te verdragen.

Na de behandeling

Na de ingreep geeft de huidtherapeute u duidelijke instructies over de nabehandeling van uw huid. Na een behandeling met microdermabrasie ziet de huid vaak rood aan, dat wijst op een goede doorbloeding van de huid. De huid voelt als een lichte zonverbranding aan. Na een aantal uren trekt de roodheid in de meeste gevallen weg. Echter er kunnen na de behandeling strepen in het gezicht voorkomen, dit is een normale huidreactie van dit type behandeling. Mogelijk kan na twee dagen schilfering van de huid optreden, met name de gebieden die intensief zijn behandeld met de microdermabrasie. De huidtherapeute geeft advies hoe u de huid het beste kunt verzorgen. Microdermabrasie kan wekelijks of één keer in de twee weken worden herhaald. Na een aantal
behandelingen zal de huid er fris en gladder uit gaan zien. Het resultaat is dan bereikt. Dit proces kan ieder jaar worden herhaald. Als er een microdermabrasie wordt toegepast bij actieve acne, duurt het vaak langer voordat het gewenste resultaat bereikt is.

 

Informeert u eens naar de mogelijkheden rondom uw persoonlijke situatie. U kunt ons bereiken via 070-3385444, wij adviseren u graag.


Ontvang gratis een brochure over Microdermabrasie van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.