Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Neuscorrectie


Niet iedereen heeft van nature een perfecte neus.
Niet iedereen heeft van nature een perfecte neus.
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verdoving: Afhankelijk van de uitgebreidheid van de operatie
Verzekering: Nee

Een neuscorrectie wordt uitgevoerd om de neus te verkleinen, de vorm van de neuspunt te verbeteren, een bult of bochel op de neus te verwijderen of om een scheefstaande neus recht te maken. Ook kan een neuscorrectie worden toegepast om functionele klachten als verstopping, vaak met hoofdpijnklachten als gevolg, te verhelpen. De vorm van de neus is uniek en bepaalt in grote mate het karakter van uw gezicht. Dit dient dan ook steeds per individu beoordeeld te worden. Voorop staat in ieder geval dat u zélf de ingreep wenst en dat dit niet is ingegeven door de wens van een ander. Het resultaat van een neuscorrectie heeft namelijk een blijvend karakter.

Bij een neuscorrectie kan het benig gedeelte (bot) en/of het kraakbenige gedeelte (neustip, neusvleugels) geopereerd worden. Over het algemeen worden er geen uitwendige huidsneden gemaakt. De sneetjes liggen doorgaans in de inwendige neusdelen en zijn dus niet waarneembaar. In een enkel geval is een sneetje noodzakelijk in de onderrand van het neustussenschot of op de overgang van de neusvleugels naar de lippen. Tot slot zal de plastisch chirurg tampons in beide neusgaten plaatsen en zal hij soms een neusspalkje aanbrengen. Het neusspalkje zorgt ervoor dat uw neus de gewenste vorm behoudt. Afhankelijk van de uitgebreidheid van de operatie kan deze plaatsvinden onder plaatselijke verdoving of algehele narcose en kunt u, indien gewenst, dezelfde dag nog naar huis.


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.