Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Oorcorrectie


Niemand hoeft te blijven rondlopen met afstaande oren
Niemand hoeft te blijven rondlopen met afstaande oren
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verdoving: Locale anesthesie
Verzekering: Nee

Bij een oorcorrectie kunnen de grootte en de vorm van de oren veranderd worden. Het corrigeren van afstaande oren is de meest uitgevoerde vorm van een oorcorrectie. Andere veranderingen van vorm, bijvoorbeeld verkleining van oren, komen minder vaak voor maar worden uiteraard ook door ons uitgevoerd. Daarnaast kunnen ook oorlellen worden gecorrigeerd. De behandeling van afstaande oorschelpen kan al worden uitgevoerd vanaf de leeftijd van ongeveer zeven jaar.

De behandeling zal ongeveer zestig minuten duren en zal veelal onder plaatselijke verdoving gebeuren. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om onder algehele narcose te worden gebracht, wel zo fijn als u erg tegen de operatie opziet. Tijdens de operatie wordt achter de oren een stukje huid weggenomen, langs zorgvuldig aangegeven lijnen. Om een nieuwe antihelix plooi te creëren, moet het kraakbeen van vorm worden veranderd. Dit gebeurt door het in de gewenste vorm te brengen en vast te hechten. Het teveel aan huid achter de oren wordt verwijderd en zorgvuldig gehecht, waardoor littekens niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Na de operatie krijgt u een verband om uw hoofd.

Een oorlelcorrectie wordt uitgevoerd bij uitgezakte of uitgescheurde oorlellen. De plastisch chirurg maakt een kleine snede waarna er wat weefsel verwijderd kan worden.


Ontvang gratis een brochure over Oorcorrectie van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.