Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Oorlelcorrectie


Een oorlelcorrectie kan nodig zijn als er een gaatje is uitgescheurd
Een oorlelcorrectie kan nodig zijn als er een gaatje is uitgescheurd
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Voor de behandeling

Een week voor de behandeling krijgt u een brief waarin vermeld staat hoe laat u op de dag van de behandeling verwacht wordt.
Tijdens de ingreep krijgt u van ons een operatie jas aan over uw kleding. Zorg wel voor comfortabel zittende kleding. Op de operatie kamer aangekomen zal de chirurg voor de operatie het te behandelen gebied met inkt markeren. De chirurg kan doormiddel van deze tekening een nauwkeurige inschatting maken hoeveel huid er weggenomen kan worden. Een oorlelcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, uw oorlellen worden geïnjecteerd met een verdovingsvloeistof en een oplossing die ervoor zorgt dat tijdens de behandeling nauwelijks bloed vrijkomt.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer een half uur. De wonden worden gehecht met kleine hechtingen, waarover een hechtpleister komt.

Na de behandeling

Na de ingreep worden uw oren ongeveer twintig minuten gekoeld. Als de oorlellen er dan rustig uitzien kunt u plaatsnemen in de lounge waar u nog iets te drinken krijgt. Het herstel na een oorlelcorrectie neemt een week tot tien dagen in beslag. Uw oren kunnen na de operatie gezwollen zijn en eventueel een bloeduitstorting vertonen. Het is belangrijk de hechtpleisters te laten zitten tot de eerste wondcontrole een week na de behandeling.


Ontvang gratis een brochure over Oorlelcorrectie van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.