Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Schaamlipcorrectie


Schaamlipcorrecties komen vaker voor dan u denkt
Schaamlipcorrecties komen vaker voor dan u denkt
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verdoving: Locale anesthesie
Verzekering: Nee

Er zijn twee redenen waarom schaamlipcorrecties worden uitgevoerd. Ten eerste omdat sommige vrouwen last kunnen hebben van bovengemiddeld grote schaamlippen, dit kan een belemmering vormen bij het sporten en het kan pijn veroorzaken bij bijvoorbeeld het fietsen. Ook komt het voor dat vrouwen zich daardoor geremd voelen in hun seksuele beleving. Een andere groep vrouwen heeft een afwijkende vorm van de schaamlippen. Dit komt vaak voor na zwangerschappen. Bij de bevalling kunnen de schaamlippen beschadigd raken, waardoor ze op een onnatuurlijke manier genezen. Daarnaast kan er ook een storend of pijnlijk litteken ontstaan. De behandeling kan plaatsvinden onder algehele anesthesie of plaatselijke verdoving.

Indien de behandeling onder plaatselijke verdoving plaats vindt, krijgt u voor de behandeling een verdovende crème, met deze crème kunt u de schaamlippen insmeren.

De behandeling bestaat uit het verwijderen van het overtollige weefsel of het opnieuw modelleren van de schaamlippen. Het operatiegebied wordt gehecht met een dun draadje, wat binnen enkele weken vanzelf oplost.

 


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.