Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Voorhoofdslift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een endoscopische voorhoofdslift is een verbetering op de klassieke voorhoofdslift. Daarbij werd er een grote incisie langs de haargrens gemaakt. Tegenwoordig is het mogelijk om met verfijnde instrumenten de incisie te beperken tot gemiddeld vier hele kleine sneetjes die snel helen. Endoscopie betekent letterlijk 'naar binnen kijken'. Dit is dan ook precies wat er gebeurt; de chirurg kan via een microscopische klein cameraatje onder de huid kijken. Deze ontwikkelingen hebben de endoscopische voorhoofdslift tot een eenvoudige en routineuze ingreep gemaakt.

Bij een endoscopische voorhoofdslift worden er kleine incisies gemaakt achter de haargrens. Vervolgens kan de huid van het voorhoofd iets worden opgetrokken zodat het gelaat een jongere en frissere uitstraling krijgt. De wenkbrauwen, oogleden en voorhoofdshuid zijn bepalend voor uw uitdrukking. Door een voorhoofdslift komen deze elementen iets omhoog en daardoor beter tot hun recht. De behandeling wordt vaak in combinatie met een ooglidcorrectie uitgevoerd zodat de verhoudingen in het gezicht weer optimaal in balans zijn. In overleg met uw arts wordt bepaald wat voor u de beste oplossing is.

 


Ontvang gratis een brochure over Voorhoofdslift van Haaglanden Kliniek.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.