Haaglanden KliniekPlastische Chirurgie & Cosmetische Chirurgie Haaglanden Kliniek

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 070 - 338 54 44
Fax nummer: 070 - 338 54 48
E-mail adres: info@haaglandenkliniek.nl
Regio: Zuid-Holland
Website: www.haaglandenkliniek.nl
Directieleden
Dr. J.F.A. van der Werff, MBA (Directeur )
Mw. F.C. van Rhoon (manager kliniek)
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van NVPC
Lidmaatschap 1: ZKN
Lidmaatschap 2: ISO gecertificeerd


Plastische & Cosmetische chirurgie Haaglanden Kliniek/ NCPC


Alle plastisch chirurgische ingrepen worden door de Haaglanden Kliniek/NCPC  verricht. Of het nu gaat om huidafwijkingen, handchirurgie (CTS, dupuytren, ganglion) of cosmetische chirurgie (facelift, borst-vergroting, borstlift, borstverkleining, rimpelbehandeling, buikwandcorrecties).
Wij hebben met alle verzekeraars een contract afgesloten zodat wij rechtstreeks de kosten voor de verzekerde zorg bij uw verzekeraar kunnen declareren.

Persoonlijk en toegewijd

Bij een plastische en cosmetische ingreep gaat niemand over één nacht ijs. U niet, maar wij ook niet.
Wij stellen persoonlijke begeleiding centraal. Een eenvoudige correctie of een lastige operatie; het is van belang om u goed te laten adviseren. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan het eerste consult bij de plastisch chirurg. U geeft uw wensen aan en vervolgens bepaalt u samen met de chirurg welke behandelmethode voor u het meest geschikt is. Na afloop wordt uitgebreide informatie meegegeven waarin u alles nog eens rustig kunt nalezen.
Onze nazorg kenmerkt zich eveneens door kwaliteit en toewijding. Zo bent u ook na de behandeling verzekerd van een constante en persoonlijke begeleiding, optimale service en aandacht voor uw specifieke situatie.

Wachttijden en avondspreekuur

Mocht u besluiten tot een behandeling over te gaan dan is dit op korte termijn mogelijk. De kliniek kent nauwelijks wachttijden en biedt de mogelijkheid van avondspreekuren voor consulten.

Hoog niveau

De Haaglanden Kliniek/Nederlands Centrum Plastische Chirurgie is een door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend zelfstandig behandelcentrum in Den Haag op gebied van plastische chirurgie en huidtherapie. Op de locatie Koninginnegracht in Den Haag worden alle behandelingen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Wij maken gebruik van moderne en geavanceerde apparatuur en beschikken over volledig uitgeruste operatiekamers, welke voldoen aan de strengste veiligheidseisen die de Inspectie voor de Gezondheidzorg stelt. De behandelingen die onder algehele narcose plaatsvinden, voeren wij uit in het Ziekenhuis Medisch Centrum Haaglanden, locatie Westeinde.
Door ons eigen personeel wordt u in de veilige omgeving van het ziekenhuis geopereerd. Elke arts in onze kliniek heeft zijn eigen specialiteit, zodat wij kunnen garanderen dat u wordt behandeld door een ervaren specialist. Naast het team van specialisten kunt u rekenen op vakkundig, vriendelijk en ervaren personeel.

Revolutionaire laser behandeling tegen overmatig zweten

Als eerste in de Benelux, heeft de Haaglanden kliniek de Laser Liposuctie geintroduceerd. Met deze methode kan een liposuctie veel nauwkeuriger en met veel minder schade voor de patiënt worden uitgevoerd. De laser liposuctie is met name ook geschikt om overmatige transpiratie van de oksels te behandelen. Zo behoort met een enkele behandeling het zweten tot het verleden. Deze ingreep is poliklinisch en de patiënt kan meteen na de ingreep weer naar huis. Een ware revolutie die al veel mensen blij heeft gemaakt.

www.haaglandenkliniek.nl
www.haaglandenkliniek.nl
Illustratie Haaglanden Kliniek
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.