Klinieken die Acne aanbieden in Noord-Holland:
 

Health And Beauty Centre Monique GottmerZoals de huid 10 jaar terug was! Health And Beauty Centre Monique Gottmer

Acne


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 60 min.
Verdoving: geen
Verzekering: Nee

Neodermapeeling

Neoderma is een exclusieve lijn voor huidverzorging die "Schoonheid terug naar de Natuur" brengt. Door het gebruik van actieve kruiden en planten-extracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De Neoderma producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten en kruidenextracten.

De Peeling

De Neoderma Biopeeling, evenals de andere Neoderma producten, is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen. Is speciaal geschikt voor de donkere, gevoelige, allergische en dunne couperose huid.

De behandeling

De behandeling is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en verschillende kruiden: Chinese kruiden van de familie tytoplankton (algen), melisse, peperita extract, goudsbloem, kamille en duizendblad. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op de gereinigde huid. Daarna volgt een crème masker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten met perfluorcarbon. Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acné kan zich een 'explosie' van puistjes voordoen een tot enkele dagen na de behandeling. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. De behandeling werkt nog 10 dagen na de behandeling in de huid door.

Toepassing

Omdat de Neoderma Biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte, slecht doorbloede (rokers) huid. Toepasbaar als eenmalige behandeling bij of in plaats van een schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of als minikuur (3 maal binnen 10 dagen). In geval van een gevoelige huid en lichaamsbehandeling echter éénmaal per week, tot het gewenste resultaat is bereikt.

 

Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren adviseren wij elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd. Uniek is dat met de peeling 3 à 4 problemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar mét de Neoderma Blue Blood Sun Block (die waterproof is en waar dus make-up over heen kan). Ook kunt u uzelf gewoon wassen. Na de behandeling is het beter om gedurende één week niet onder de zonnebank te gaan wegens het gevaar voor uitdroging van de huid.

Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur mogen alleen Neoderma huidverzorgingsproducten gebruikt worden. Liefst de producten opmaken. Ze ondersteunen de behandelingen en dienen (circa 7 weken) als huidverzorgingsproducten. Het effect van de behandeling wordt daardoor aanmerkelijk versterkt, vooral door de perfluorcarbon in verschillende Neoderma huidverzorgingsproducten.

Deze vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingsremmende en regenererende werking.

Indicaties

De Neoderma Biopeeling wordt toegepast (eventueel in combinatie met andere Neoderma behandelingen) bij de volgende aandoeningen:

  • Acne en rosacea
  • Onzuivere vette huid met meeëters, (ook in combinatie met de Neoderma Rebalancing Treatment).
  • Littekens (o.a. na acné), grove poriën.
  • Pigmentvlekken, bruine en rode vlekken die ontstaan zijn door diepe ontstekingen, sproeten, zwangerschapsmasker en ouderdomsvlekken (ook in combinatie met de Neoderma, Neo-white Treatment).
  • Verslapte, slecht doorbloede (rokers)huid.
  • Rimpels.
  • Preventief, geschikt voor alle huidtypen

Ontvang gratis een brochure over Acne van Health And Beauty Centre Monique Gottmer.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.