Klinieken die Armlift aanbieden in Noord-Holland:
 

Health And Beauty Centre Monique GottmerZoals de huid 10 jaar terug was! Health And Beauty Centre Monique Gottmer

Armlift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

TriPollar behandelingen bieden u een oplossing in het gevecht tegen veroudering; hernieuwing van het collageen, verstrakking van de huid, verbetering van glans en textuur van de huid met onmiddellijke resultaten vanaf de eerste behandeling.

 

Voor wie zijn TriPollar behandelingen bestemd?
Als er geen enkele manier bestaat om de invloed van de tijd en de zwaartekracht op de huid tegen te gaan, bieden TriPollar behandelingen een actieve oplossing in het gevecht tegen huidveroudering. Een pijloze, niet invasieve behandeling met onmiddellijk zichtbare resultaten voor een uitgebreide waaier aan indicaties gaande van losse doorhangende huid (bijv, na zwangerschap of liposuctie) tot het hertekenen van de gelaatslijnen en nek, vervlakken van fijne lijntjes en rimpels, ..

Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wil tegengaan en een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist iets voor u.

 

Hoe werkt het?
Tripollar energie wordt tegelijkertijd afgeleverd in de oppervlakkige en diepe lagen van de huid, zonder aantasting van het huidoppervlak. Deze behandeling pakt de oorzaak van het probleem aan en niet enkel de symptomen! Collageen wordt verwarmd en gestimuleerd waardoor het samentrekt (krimpt) en zorgt voor een onmiddellijk effect. De warmte stimuleert tevens de aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid na een volledige reeks behandelingen zichtbaar verstrakt en er jonger uitziet.

 

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?
Een typische reeks behandelingen bestaat uit 6 tot 8 sessies. Elke sessie duurt een 20-tal minuten (afhankelijk van de grootte van het oppervlak). Om een nog meer uitgesproken en langdurig effect te krijgen bestaat de mogelijkheid om onderhoudsbehandelingen (elke 4 tot 8 weken te plannen).

 

Is de behandeling pijnlijk?
Indien TriPollar de energie zeer sterk concentreert, daar waar ze nodig is, is er veel minder vermogen nodig dan bij andere systemen en is de behandeling daardoor nagenoeg pijnloos. Tijdens de behandeling voel je een zachte warmte. Onmiddellijk na de behandeling kan een licht roodheid en warmtegevoel op de huid achterblijven. Deze verdwijnen doorgaans binnen het uur na de behandeling. De behandelingen worden als veilig, aangenaam en effectief ervaren.

 

Wanneer mag ik resultaten verwachten?
Men ziet onmiddellijk resultaten bij bijna alle patiënten al na de eerste behandeling. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige behandelingreeks, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid.

 

Moet ik mijn dagelijkse activiteiten een tijdje onderbreken?
TriPollar behandelingen zijn zo zacht dat u onmiddellijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kan voortzetten. Het is een eenvoudige en aangename procedure zonder vervelende neveneffecten.

 

Werd de behandeling klinisch getest?
TriPollar behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken op het gelaat, en hals met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met TriPollar mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon.


Ontvang gratis een brochure over Armlift van Health And Beauty Centre Monique Gottmer.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.