Klinieken die Halslift aanbieden in Noord-Holland:
  • · A Klinieken 
  • · Health And Beauty Centre Monique Gottmer 
 

Health And Beauty Centre Monique GottmerZoals de huid 10 jaar terug was! Health And Beauty Centre Monique Gottmer

Halslift


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Nu bestaat de mogelijkheid om op een pijnloze manier het gelaat en decolleté te voeden met natuurlijke producten. Door middel van het injecteren van kleine hoeveelheden actieve bestanddelen zoals: hyaluronzuur, mineralen, vitaminen en aminozuren verspreid over het te behandelen gebied wordt er voor gezorgd dat u een jonger en gezonder uiterlijk krijgt. Want Mesolift gaat verder waar de meest actieve crême ophoudt.

 

Mesotherapie is een nieuwe behandeling tegen huidveroudering. De therapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts Dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid, waar u niets van voelt omdat ze zo oppervlakkig zijn, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. Naast deze stoffen leidt het toedienen van deze prikjes tot een betere doorbloeding van het weefsel waardoor een verbeterend effect optreedt. Door de combinatie wordt het mogelijk om meer te bereiken dan met welke beschikbare crême dan ook.

 

Doel van de behandeling:
Het vult de afgenomen hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur aan, waardoor de huid haar volume en elasticiteit terugkrijgt, de vochtbalans wordt hersteld en rimpels vervagen.

 

Waarmee wordt de behandeling uitgevoerd:
De behandeling wordt uitgevoerd met de zogenaamde ‘mesogun'. Dit apparaat zorgt er voor dat op een snelle en doeltreffende manier de werkzame stof wordt ingespoten. Op het apparaat zijn diverse instellingen mogelijk:
- de naald wordt niet dieper ingesteld dan 2 millimeter
- de hoeveelheid stof is heel precies aan te geven
- het aantal injecties per minuut is in te stellen

 

Doordat de injecties worden uitgevoerd door het apparaat voelt u praktisch niets van de behandeling. De snelheid van injecteren is zodanig dat de naald al weer teruggetrokken is voordat het lichaam registreert dat er een injectienaald in de huid is geweest. Het werken met de apparatuur is verre te verkiezen boven handmatige inspuiting omdat dat pijnlijker en minder nauwkeurig is.

 

Behandeling:
Wanneer u bij ons komt voeren we eerst een uitgebreid intakegesprek met gezondheidsvragen. We nemen een aantal kleurenfoto's van het te behandelen gebied zodat we het resultaat na verloop van tijd met u kunnen bespreken.

 

Effect:
Al na de eerste behandeling ziet u resultaat. U gaat merken dat de huid soepeler, strakker en sterker aanvoelt. Het geheel geeft een liftend effect aan de huid en zorgt er voor dat een eventuele face-lift uitgesteld kan worden.

De meeste filmsterren halen een dag voor de oscar uitreiking een ‘mesotje', omdat een leuk bijkomend verschijnsel is dat een dag na de behandeling je huid er fantastisch uit ziet.

 

Aantal behandelingen:
In de eerste maand is het aan te bevelen om 4 behandelingen uit te voeren (1 maal per week). Vervolgens 2 tot 4 behandeling om de 2 weken. Hierna kan volstaan worden met een behandeling eens in de 3 tot 6 maanden (dit is afhankelijk van uw huidtype).

 

Wat kunt u na de behandeling verwachten:
Na de behandeling ontstaat er een lichte roodheid van het behandelde gebied. Uw huid kan wat strak aanvoelen. U kunt in nagenoeg de meeste gevallen uw werkzaamheden de volgende dag gewoon weer voortzetten. Na de behandeling mag u uw huid behandelen met een huidverzorgend produkt.

 

Risico's en complicaties
Aan deze behandeling zijn nagenoeg geen risico's verbonden. Alleen lichaamseigen stoffen worden ingebracht. Wanneer tijdens de behandeling een oppervlakkig bloedvaatje wordt aangeprikt kan er een klein bloeduitstortinkje ontstaan dat meestal snel weer is verdwenen.

 

Duurzaamheid van het resultaat
Aangezien de stoffen die worden ingebracht ook weer worden afgebroken door het lichaam is er geen permanent resultaat te boeken. Wel volstaat na een kuur van 8 tot 12 behandelingen het om de 3 tot 6 maanden uitvoeren van een onderhoudsbehandeling.

 

Na een behandeling
Het wordt afgeraden om binnen 8 uur na een behandeling naar een sauna te gaan of een zware lichamelijke inspanning te leveren. Ook wordt afgeraden om direct na de behandeling een crême op het behandelde gebied te smeren.


Ontvang gratis een brochure over Halslift van Health And Beauty Centre Monique Gottmer.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.