Health And Beauty Centre Monique GottmerZoals de huid 10 jaar terug was! Health And Beauty Centre Monique Gottmer

Sanaslank Dieet


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Bij de Health and Beauty Centre Monique Gottmer kunt u snel en verantwoord afvallen met het SanaSlank dieet in combinatie met het intensieve SanaSlank begeleidingsprogramma.

Afslanken met het SanaSlank proteïnedieet:
* 100% natuurlijk biochemisch proces
* Intensieve begeleiding
* Verlies 7 tot 10 kilo per maand
* Medisch onderbouwd
* Geen jojo effect!
* Geen verlies van spiermassa
* U verliest alleen vet
* Bewegingsadviezen
* Totaal pakket

Health and Beauty Centre Monique Gottmer en SanaSlank biedt u een volledig afslankprogramma!!

Veel mensen hebben last van overgewicht. De laatste tijd wordt er regelmatig over geschreven en gesproken in de media. Vetzucht en overgewicht nemen onder de Nederlandse bevolking onrustbarend toe. Als we Amerika achterna gaan dan zal overgewicht alleen nog maar meer toenemen. En overgewicht, zo weten we allemaal, is ongezond, denk aan hoge bloeddruk, suikerziekte, overbelasting van gewrichten! Veel mensen volgen, of volgden, een dieet. De meeste diëten hebben op den duur een jojo-effect als resultaat. Het wordt van kwaad tot erger. Dan komt u op een punt waarvan u denkt, zo kan het niet langer, maar het is inmiddels ook erg moeilijk geworden om nog kilo's kwijt te raken.

 

Wilt u, snel en zonder de gevolgen van het jojo-effect en met behoud van spiermassa en energie, verantwoord afvallen, dan is het proteïnedieet voor u een geweldig dieet! Afvallen door middel van het proteïnedieet is een medische methode die de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk wil beperken. Hiertoe eet u alleen proteïnen (eiwitten). Na 48 uur heeft het organisme zijn suikerreserves opgebruikt en gaat zijn energie uit de vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het lichaam. Door dit proces blijft de spiermassa behouden. Het lichaam past zich niet aan de verlaagde calorische waarde.

Het afslankprogramma bij SanaSlank verloopt in verschillende fasen:

Fase 1: het strikte dieet
U maakt gebruik van SanaSlank producten, samen met toegestane groenten. U valt 7 tot 10 kilo per maand af. U komt wekelijks voor controle en een endermologiebehandeling*.

Fase 2: het gematigde dieet
U maakt gebruik van SanaSlank producten, samen met toegestane groenten en u voegt er een laag calorische maaltijd aan toe. U valt 5 tot 7 kilo per maand af. U komt wekelijks voor controle en een endermologiebehandeling*.

Fase 3: de opbouwfase
U gaat langzaam maar zeker weer normaal eten. U valt niet af, maar komt ook niet aan. U komt tweewekelijks voor controle en een endermologiebehandeling*.

Fase 4: de stabiliseringfase
U eet gezond en blijft zo op gewicht. U komt maandelijks voor controle en een endermologiebehandeling*.

 

Endermologie
Een geweldige combinatie met het SanaSlank dieet zijn endermologiebehandelingen. Endermologie is een mechanische massage, die zorgt voor verstevigen van de verslapte huid en voor het stimuleren van de lymfedrainage die zorgt voor afvoer van de afvalstoffen. Ideaal als je snel afvalt. Daarnaast heeft deze massage een positieve werking op cellulite en is de behandeling heerlijk ontspannend.
Dit programma wordt desgewenst en in overleg met de adviseuse aangepast. Om een goed resultaat te behalen is het echter noodzakelijk dat u het programma zo secuur en zo consequent mogelijk volgt.


Ontvang gratis een brochure over Sanaslank Dieet van Health And Beauty Centre Monique Gottmer.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.