Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

(mini) Buikwandcorrectie


Weer een strakke buik? Het kan!
Weer een strakke buik? Het kan!
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 60 tot 75 minuten
Verdoving: Volledige verdoving
Verzekering: Nee

Een mini buikwandcorrectie is de oplossing voor personen bij wie het huidoverschot en de buikspierproblemen zich beperken tot de onderbuik. Dit type buikcorrectie (al dan niet gecombineerd met een liposuctie) is dus de aangewezen ingreep voor mensen met een slechte huidelasticiteit, een lokale vetophoping en minder strakke rechte buikwandspieren in het gebied onder de navel.

De ingreep

Bij de mini buikwandcorrectie wordt enkel onder de navel gewerkt. Via een dwarse incisie in de onderbuik wordt het huidoverschot en onderhuidse vetweefsel losgemaakt van de buikwand tot aan de navel. Bij deze buikwandcorrectie worden de twee rechte buikspieren gelegen onder de navel aangespannen en weer strak naar elkaar toe gehecht. Daarnaast hecht men ook de losgemaakte laag nadat die strak naar beneden getrokken is en het overtollige vetweefsel weggenomen is.
De mini buikwandcorrectie neemt 60 tot 75 minuten in beslag en gebeurt gewoonlijk onder volledige verdoving. U kunt diezelfde dag nog naar huis.

De mini buikwandcorrectie is minder ingrijpend dan een totale buikwandplastiek en laat minder littekens na. De insnede bij dit type buikcorrectie wordt immers verborgen in de bikinilijn waardoor er enkel een onopvallend litteken overblijft in de schaamstreek en dus niet rond de navel. Het litteken van de mini buikwandcorrectie kan aanvankelijk wat rood zijn, maar verbleekt gegarandeerd in de loop van de volgende maanden.

Meer informatie

Bekijk hier informatie over een mini-buikwandcorrectie bij vrouwen bij Kliniek Beaucare

Bekijk hier informatie over een mini-buikwandcorrectie bij mannen bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over (mini) Buikwandcorrectie van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.