Klinieken die Armlift aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Armlift


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 2 uur
Verdoving: Algemene verdoving
Verzekering: Nee

Na een zwangerschap, veel gewichtsverlies of tijdens het ouder worden krijgt men vaak last van huidoverschot aan de onderkant van de bovenarmen en de binnenzijde van de bovenbenen. Een armlift gecombineerd met een dijbeenlift bezorgt u opnieuw een strakke huid zonder huidoverschotten.

De armlift duurt gemiddeld twee uur en wordt steeds uitgevoerd onder algemene verdoving. Mensen die kiezen voor een armlift doen dit meestal om esthetische redenen. Tijdens de ingreep wordt de overtollige huid verwijderd aan de binnenzijde van de bovenarm. Hierdoor geniet u opnieuw van een strakkere huid. U kan de armlift ook combineren met liposculptuur. De plastisch chirurg gaat dan ook onderhuids vetweefsel wegnemen.

Armlift: postoperatieve zorgen

Na de armlift brengt de plastisch chirurg een speciaal verband aan. Dit verband moet 2 weken worden gedragen. Nadien wordt het verband verwijderd samen met de hechtingen. Sporten of andere zware inspanningen moeten tot 4 weken na de armlift worden vermeden.

Er wordt bewust gekozen om de overtollige huid aan de binnenkant van de bovenarm te verwijderen. Op deze manier valt het litteken het minst op. Het litteken loopt onopvallend van in de oksel tot aan de elleboog. Indien het litteken de eerste maanden na de armlift rood of knobbelig zou zijn, kan u best een hydraterende crème gebruiken. De littekens verbleken en vervlakken gedurende het eerste jaar. Wij raden u aan tot dan het litteken te beschermen tegen de zon.

 

Meer informatie

Bekijk hier informatie over de armlift bij vrouwen bij Kliniek Beaucare

Bekijk hier informatie over de armlift bij mannen bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Armlift van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.