Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Borstbehandeling


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Een borstcorrectie duurt gemiddeld één uur en wordt steeds uitgevoerd onder volledige verdoving. U mag nog dezelfde dag van de operatie naar huis. Indien de borstprothese via de oksel wordt aangebracht, wordt er langs elke kant een Redon-drain geplaatst om overtollig wondvocht af te voeren. Na 24 uur worden deze reeds verwijderd.

Het kan zijn dat u de eerste dagen na de borstcorrectie wat last heeft van pijnlijke of gespannen borsten. Hiertegen kan u dan een pijnstiller nemen voorgeschreven door uw plastisch chirurg.

Na 2 weken mogen de hechtingen worden verwijderd en kan u best de littekens voorzichtig insmeren met een hydraterende crème voor een sneller genezingsproces. Gedurende 4 weken na de borstcorrectie moet u dag en nacht een speciale steun-BH dragen die na de operatie wordt aangemeten. Deze ondersteunt de borsten en gaat zwelling tegen.

Na twee dagen mag u de BH even uitdoen om te wassen of snel een douche te nemen. Wij raden u aan 48 uur hiertoe te wachten om een optimale positionering van de borsten te garanderen.

Tot 6 weken na de borstcorrectie is het afgeraden om te sporten, op de buik te slapen of zware inspanningen te doen. Na één week kan u terug het werk hervatten. De blijvende resultaten kan u al na 1 maand bewonderen wanneer de zwelling verdwenen is en de borstspier zich heeft aangepast. Na een borstcorrectie is borstonderzoek ook nog steeds mogelijk.


Ontvang gratis een brochure over Borstbehandeling van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.