Klinieken die Borstvergroting aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Borstvergroting


Borstvergroting
Borstvergroting
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Duur: 1 uur
Verdoving: Volledige verdoving
Verzekering: Nee

U hebt een zwangerschap achter de rug, veel gewicht verloren of altijd al kleine borsten gehad (hypoplasie)? Veel vrouwen zijn niet tevreden met de grootte of de vorm van hun borsten en opteren daarom voor een borstvergroting of borstversteviging. Dit is uiteraard een zeer persoonlijke beslissing met een niet te onderschatten impact op uw leven. Het is dan ook belangrijk om u zo goed en volledig mogelijk te informeren.

Eerste consult

Tijdens een eerste gesprek met de plastisch chirurg wordt uitvoerig ingegaan op uw verwachtingen, de voordelen en de risico's van een borstvergroting. Daarnaast worden u ook de verschillende soorten borstimplantaten voorgesteld. Er zijn immers verschillende vullingen, vormen, maten en type oppervlakken mogelijk. Ten einde het gewenste resultaat te bereiken licht de plastisch chirurg ook uw medisch verleden en uw fysieke gesteldheid door.
Zo wordt dus samen gezocht naar het juiste recept voor een bevredigend resultaat.

Borstimplantaten

Een borstimplantaat of borstprothese is in principe gewoon een zakje gevuld met een bepaalde substantie. Het implantaat heeft echter al een lange geschiedenis achter de rug. Hierdoor is de levensduur van de borstimplantaten verlengd en het aantal eventuele complicaties sterk verminderd. Wetenschappelijk onderzoek heeft ondertussen ook aangetoond dat er geen enkel verband is tussen borstimplantaten en borstkanker en andere ziektes.
De meest bekende borstimplantaten zijn ongetwijfeld de siliconen prothesen gevuld met siliconengel. Er bestaan echter ook andere mogelijkheden...

Soorten borstimplantaten

Het aanbod aan borstimplantaten is groot. Ze kunnen verschillen qua vulling, vorm, maat, oppervlak en uiteraard ook qua kwaliteit. Goede informatie over de soorten borstimplantaten is dus onontbeerlijk.
Alle implantaten hebben een siliconen omhulsel, maar kunnen verschillend opgevuld worden. Wat de vulling betreft, onderscheiden we hoofdzakelijk de fysiologische zoutoplossing, de vloeibare siliconen prothesen, de prothesen met cohesieve siliconengel en de monobloc prothese gevuld met hydrogel.

Daarnaast zijn er druppelvormige en ronde prothesen , met een glad of een ruw oppervlak .
De maat van de borstimplantaten tenslotte wordt uitgedrukt in gram en dus niet in cups, vermits deze laatste immers zeer subjectief zijn.

Zelf gebruiken wij uiteraard enkel 100% veilige, medisch goedgekeurde, hoogkwalitatieve borstimplantaten.

De ingreep

De plaatsing van een borstprothese gebeurt onder volledige verdoving. De borstvergroting duurt ongeveer één uur en u kan dezelfde dag nog naar huis.
De borstprothese kan op drie verschillende manieren ingebracht worden en submusculair of subglandulair geplaatst worden. Elk van de verschillende methodes heeft voor- en nadelen die uitvoerig besproken worden tijdens het eerste consult.


Meer informatie

Bekijk hier informatie over borstvergroting bij Kliniek Beaucare

 

 


Ontvang gratis een brochure over Borstvergroting van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.