Klinieken die Borstverkleining aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Borstverkleining


Borstverkleining
Borstverkleining
Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Verdoving: Algemene verdoving
Verzekering: Nee

Veel vrouwen gaan letterlijk en figuurlijk gebukt onder zware of hangende borsten. Sommigen lijden aan schouder- of rugklachten, anderen worstelen met psychische problemen. Vaak wordt dan om esthetische of medische redenen een borstverkleining uitgevoerd.
Na gezamenlijk overleg kiest men voor een nieuwe cupmaat. De borstreductie heeft dankzij het liftend effect niet alleen kleinere, maar ook stevigere borsten tot gevolg.

De ingreep

Het grootste verschil tussen een borstverkleining en een borstlift is het feit dat er bij een borstreductie borstweefsel weggenomen wordt en bij een borstlift dus niet.

Een borstverkleining vindt plaats onder algemene verdoving en duurt twee tot drie uur. Er worden twee incisies gemaakt; de eerste rond de tepelhof, de tweede van de tepelhof naar de borstplooi. De overtollige huid en het vet- en/of klierweefsel worden weggesneden. De huid, tepel en tepelhof worden herschikt.
Indien gewenst kan tijdens de borstverkleining ook een tepelcorrectie of een tepelhofverkleining uitgevoerd worden.

Soms worden bij een borstverkleining onderhuids drains aangebracht om het overtollige wondvocht af te voeren. Deze fijne buisjes worden na twee à drie dagen verwijderd.
De wondjes worden gehecht met zeer fijn materiaal ten einde de littekens zoveel mogelijk te beperken. Eén tot twee weken na de borstreductie worden deze hechtingen verwijderd.

Een borstverkleining is in principe definitief. Wel wordt vrouwen die van plan zijn af te vallen aangeraden dit voor de borstreductie te doen. Borsten die onderhevig zijn aan vermagering, vermageren namelijk mee en zakken dus uit.

Het liftend effect van de borstreductie resulteert niet alleen in kleinere, maar ook in stevigere borsten. Hoewel een borstverkleining een vrij ingrijpende operatie is, is het voor de meeste vrouwen een positieve ervaring.

 

Meer informatie

Bekijk hier informatie over een borstverkleining bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Borstverkleining van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.