Klinieken die Dijbeenlift aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Dijbeenlift


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verdoving: algemene verdoving
Verzekering: Nee

Opmerkelijk gewichtsverlies, een zwangerschap of het ouder worden, kan leiden tot een minder elastische huid aan de binnenzijde van de bovenbenen en de onderkant van de bovenarmen. Een dijbeenlift en/of een armlift kan hierbij wonderen verrichten.

Mensen die kiezen voor een dijbeenlift doen dit meestal om esthetische redenen alhoewel huidoverschot ook functioneel hinderlijk kan worden beschouwd. De huid kan irriteren bij het over elkaar schuiven, vooral tijdens de warme zomermaanden. Anderzijds kan een loshangende huid esthetisch voor problemen zorgen. De ideale oplossing hiertegen is een dijbeenlift.

Een dijbeenlift is uitvoerbaar in verschillende gradaties.

  • Indien het volstaat om een klein gedeelte van de huid weg te nemen aan de binnen- en voorzijde van de dij, maakt de plastisch chirurg een incisie ter hoogte van de liesplooi tot aan de bilnaad. Het litteken bevindt zich dan onder de bikinilijn.
  • Indien men te maken heeft met meer huidoverschot, wordt er tijdens de dijbeenlift over de gehele lengte van het bovenbeen huid en onderhuids weefsel weggenomen. Hier loopt het litteken verticaal aan de binnenachterzijde van de dijen. Bij dit type dijbeenlift kan u ook verlost geraken van oneffenheden in de huid, zoals cellulitis.


De dijbeenlift en de armlift worden vaak gecombineerd met liposculptuur. Het overtollig onderhuids vet wordt op deze manier ook weggezogen.

Postoperatieve zorgen

De eerste vier weken na de ingreep moet u een speciale panty dragen. Deze ondersteunt de huid en het litteken. In het begin zijn zowel lopen als zitten moeilijk. Zware inspanningen worden de eerste acht weken best vermeden. Veertien dagen na de dijbeenlift kan men gewoonlijk wel terug aan het werk.

De littekens van de dijbeenlift vervagen na een jaar. Een bijkomende endermologiebehandeling (LPG) kan het genezingsproces echter versnellen. Deze verstevigt de huid en verbetert de circulatie, waardoor de elasticiteit van de huid sneller toeneemt.

 

Meer informatie

Bekijk hier informatie over de dijbeenlift bij vrouwen bij Kliniek Beaucare

Bekijk hier informatie over de dijbeenlift bij mannen bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Dijbeenlift van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.