Klinieken die Liposculptuur aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Liposculptuur


Liposculptuur
Liposculptuur
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 1,5 tot 3 uur
Verdoving: Plaatselijk of slaapverdoving
Verzekering: Nee

Liposculptuur is de geavanceerde versie van Liposuctie. Tegenwoordig worden beide termen vaak synoniem gebruikt. In principe is een liposculptuur echter een veel preciezere en dus efficiëntere methode om vet te verwijderen.

Bij een liposculptuur wordt een verdovende en bloedstelpende oplossing ingespoten. Hierdoor zwelt het vet op, worden de vetcellen week en kunnen ze makkelijk weggezogen worden d.m.v. zeer fijne naalden. Op die manier kan zowel diep als oppervlakkig vet worden verwijderd.

Postoperatieve zorgen

U kunt de dag van de ingreep nog naar huis. Tot enkele uren na de liposculptuur kan er lichtjes vocht uit de wondjes vloeien. Het betreft hier de ingebrachte vloeistof. Dit vochtverlies stopt spontaan na enkele uren.
Meteen na de liposculptuur wordt u een speciale lipopanty aangemeten. Die lipopanty gaat de ergste zwelling tegen en dient twee tot zes weken gedragen te worden. Om te douchen kunt u de lipopanty uiteraard even uitdoen. Wel wordt aangeraden hier 24 uur mee te wachten.

Net als het stimulerende effect van een lymfedrainage (massage ter activering van de vochtcirculatie) voor een liposculptuur, wordt ook lymfedrainage aangeraden na de ingreep. Die lymfedrainage versnelt namelijk de vochtafdrijving en ontzwelling.
Na één week kunt u uw dagelijkse bezigheden probleemloos hervatten. Met intensief sporten wacht u beter een viertal weken. Ook de zon kunt u de eerste weken best mijden.

Dankzij de positieve effecten van de lymfedrainage en de lipopanty is de zwelling na gemiddeld twaalf weken volledig verdwenen en kunt u het resultaat van de ‘lipo’ bewonderen.
Eventuele littekens zijn minimaal en worden na verloop van tijd quasi onzichtbaar.
Het resultaat van een liposculptuur is definitief. Na de puberteit stopt het menselijk lichaam namelijk met de aanmaak van vetcellen. En vermits een liposculptuur net die cellen verwijdert, garandeert deze ingreep dus blijvende resultaten.

 

Meer informatie

Bekijk hier informatie over een figuurcorrectie bij vrouwen bij Kliniek Beaucare

Bekijk hier informatie over een figuurcorrectie bij mannen bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.