Klinieken die Neuscorrectie aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Neuscorrectie


Neuscorrectie
Neuscorrectie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verdoving: Algemeen of plaatselijke verdoving
Verzekering: Nee

Rhinoplastiek, beter bekend als neuscorrectie, kan om lichamelijke en esthetische redenen aangewend worden. Enerzijds kan een incorrect gevormde neus aanleiding geven tot verstoppingen of hoofdpijn. Anderzijds kan een neus zo ver van het zogenaamde ideaal afwijken dat u het storend vindt. In beide gevallen kan rhinoplastiek wenselijk zijn.

Rhinoplastiek: Neusoperatie & neustipcorrectie

Rhinoplastiek is een cosmetisch chirurgische ingreep, waarbij de vorm en de grootte van de neus aangepast wordt. Zowel de relatief eenvoudige neusbrugcorrectie, als een gecompliceerde neusoperatie aan de neustip vallen onder de noemer van de rhinoplastiek. Rhinoplastiek kan uitgevoerd worden als het gelaat volledig volgroeid is. Algemeen gesproken is dat omstreeks het achttiende levensjaar. Vermits het kraakbeen dunner wordt naarmate u veroudert en de elasticiteit van de neus dus kan afnemen, is een ingreep ook op latere leeftijd mogelijk. Een bovengrens voor rhinoplastiek is er dus eigenlijk niet.

Omwille van de complexe anatomie van de neus, is rhinoplastiek een zeer ingrijpende operatie met grote gevolgen voor het gezicht, het zelfvertrouwen en emotioneel welzijn. Daarom is een grondige analyse van de bestaande vorm en het gewenste resultaat noodzakelijk alvorens effectief tot rhinoplastiek over te gaan.

Rhinoplastiek is geen operatie die snel resultaat biedt. Pas na een jaar kan het resultaat goed beoordeeld worden. Het is belangrijk om zich hiervan bewust te zijn. Mensen met realistische verwachtingen, zijn doorgaans dan ook heel gelukkig na hun rhinoplastiek.

Meer informatie

Bekijk hier informatie over de neuscorrectie bij vrouwen bij Kliniek Beaucare

Bekijk hier informatie over de neuscorrectie bij mannen bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Neuscorrectie van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.