Klinieken die Ooglidcorrectie aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Ooglidcorrectie


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 1 uur
Verdoving: Plaatselijke verdoving
Verzekering: Nee

Onze oogleden zijn erg gevoelig voor de zwaartekracht en oogleden met teveel of verslapt weefsel doen u er vaak ouder en vermoeid uitzien. Bovendien kunnen ze het zicht beperken. Een ooglidcorrectie biedt de oplossing.

Een plastisch chirurg kan het teveel aan huid en vetweefsel van het bovenste en onderste ooglid wegnemen. Blepharoplastiek, of ooglidcorrectie bezorgt u op een relatief eenvoudige manier die frisse blik van weleer.

Ooglidcorrectie: eerste consult

Op uw eerste consultatie wordt nagegaan of de oorzaak van uw verouderde blik daadwerkelijk bij uw oogleden ligt. Soms is het probleem namelijk niet te wijten aan het bovenste ooglid, maar aan te laag hangende wenkbrauwen. Aangezien het probleem steeds bij de oorsprong moet aangepakt worden, dient men in dit geval dus een wenkbrauwlift te overwegen.

Ook uw medische voorgeschiedenis wordt tijdens dit consult besproken. Indien u afwijkingen heeft aan de ogen, schildklier, sluitspier van de ogen of traanproductie kan de ooglidcorrectie mogelijks niet doorgaan.

Hangende oogleden en wallen: oorzaken

De hoofdoorzaak van hangende oogleden en wallen is het natuurlijke verouderingsproces. Vroeg of laat wordt iedereen dus met dit fenomeen geconfronteerd. Roken, drinken en de zon kunnen dit proces echter wel versnellen.

Ouder worden werkt de vermindering van de elastische bindweefselvezels in de hand. Hierdoor verliest de huid haar strakheid en souplesse; de bovenste oogleden gaan hangen. Ook het bindweefsel dat het vetweefsel op haar plaats houdt wordt slapper. Hierdoor gaat het vet uitpuilen, met de welbekende wallen tot gevolg.

Een ooglidcorrectie is een zeer courante ingreep en kan uw gezicht op een relatief eenvoudige manier opfleuren en verjongen.

Meer informatie

Bekijk hier informatie over de ooglidcorrectie bijvrouwen bij Kliniek Beaucare

Bekijk hier informatie over de ooglidcorrectie bij mannen bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Ooglidcorrectie van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.