Klinieken die Schaamlipcorrectie aanbieden in Vlaams-Brabant:
 

Kliniek BeauCareBetaalbare topkwaliteit! Kliniek BeauCare

Schaamlipcorrectie


Kerngegevens
Doelgroep: Vrouwen
Duur: 1 uur
Verdoving: Plaatselijke verdoving
Verzekering: Nee

Er rust nog steeds een groot taboe op het verkleinen van schaamlippen. Nochtans ondervinden veel vrouwen hinder van het feit dat hun binnenste of kleine schaamlippen verhoudingsgewijs te groot zijn. Ze hebben er last van bij het sporten, het dragen van strakke kledij, het vrijen of vinden het esthetisch storend. Een schaamlipverkleining kan dus een oplossing bieden, zowel bij esthetische als lichamelijke hinder.

De ingreep

Het vrouwelijk geslachtsorgaan telt twee paar schaamlippen: de buitenste behaarde schaamlippen en de binnenste of kleine schaamlippen die bedekt zijn met slijmvlies. Het zijn deze laatste die kunnen gecorrigeerd worden door middel van een weinig gecompliceerde ingreep, de zogenaamde schaamlipverkleining.

De nieuwe grootte van de schaamlippen kunt u zelf mee bepalen, op voorwaarde dat de biologische functie van de schaamlippen verzekerd blijft.
Deze behandeling gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. Hierbij verwijdert de plastisch chirurg overtollig weefsel. Hij hecht het wondje met oplosbare draad en gebruikt hierbij een “zigzag-hechting”. Dit garandeert een soepel litteken, in tegenstelling tot het rechtlijnig litteken dat samentrekt tijdens de genezing.

Meer informatie

Bekijk hier informatie over een schaamlipcorrectie bij Kliniek Beaucare


Ontvang gratis een brochure over Schaamlipcorrectie van Kliniek BeauCare.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.