Klinieken die Acne aanbieden in Noord-Brabant:
 

Kliniek VeldhovenPrivťkliniek voor Plastische Chirurgie Kliniek Veldhoven

Acne


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening die bijna niemand bespaart blijft. Al heeft de één zeker meer last van acne dan een ander. Acne is vaak ontsierend en geeft in sommige gevallen een gevoel van onzekerheid. Gelukkig bestaan er tegenwoordig diverse manieren om acne aan te pakken. Acne kan meerdere oorzaken hebben, zoals hormonaal als bacterieel. Soms is er een verstoring van de talgproductie of zijn er omstandigheden thuis of op het werk die de acne in stand houden of verergeren. Verstopping van de talguitvoergang door een verhoorningsstoornis, bepaald gebruik van cosmetica of producten uit de industriele beroepsgroep zoals oliehoudende of chloorhoudende producten of geneesmiddelen kunnen acne verergeren. Echter is het zo dat je door middel van intensieve behandeling kunt voorkomen dat de mee-eters gaan ontsteken. Bij Aesthetic Beauty Clinics behandelen ze niet alleen de zogeheten actieve acne maar ook eventuele littekentjes die achterblijven nadat de acne al weer is verdwenen. Deze littekentjes kunnen vervaagd worden. Wanneer noodzakelijk werkt onze huidtherapeut samen met één van onze plastisch chirurgen om een optimaal resultaat te behalen.

Indicaties

Bij Aesthetic Beauty Clinics behandelen we acne van lichte tot ernstige mate. Er zijn diverse soorten acne, bijvoorbeeld:

  • Acne vulgaris
  • Acne conglobata
  • Acne fulminans
  • Acne rosacea
  • Acne ectopica (hydradenitis suppurativa)

Heeft u in meerdere of mindere mate last van acne dan komt u in principe in aanmerking voor een acne behandeling.

Consult

Voordat u bij Aesthetic Beauty Clinics een acne behandeling ondergaat heeft u altijd eerst een gratis, vrijblijvend en persoonlijk consult met onze huidtherapeut. Zij analyseert de huid en geeft u een behandeladvies. Zo krijgt u dus altijd een advies op maat.

De Acne behandeling

Bij een acne behandeling reinigen we de huid met behulp van een reinigingsgel en -lotion. Dit verwijderd oppervlakkig vuil als make-up, overtollig talg en vrije radicalen op de huid. Daarnaast wordt er een diepetereiniging toegepast, waarbij zoveel mogelijk onzuiverheden uit de huid verwijderd worden. Hiervoor kan tevens gebruik gemaakt worden van fruitzuurpeeling en microdermabrasie behandelingen of een combinatie hiervan.

Acne litteken behandeling

Deze littekens ontstaan door beschadiging van de huid door onder andere; Reactie van het lichaam die de huid wil herstellen door middel van bindweefsel aanmaak. Maar ook het “pulken” aan de huid, waardoor schade wordt aangericht. Bij een litteken behandeling reinigen we de huid net als bij de acne behandeling maar door gebruik te maken van een diepte reiniging als bijvoorbeeld een microdermabrasie kan de huid intensiever behandeld worden. Het is echter zo dat de littekens niet verdwijnen, maar wel vervagen door een verbetering van de huidstructuur. Voor de behandeling van acne littekens kunt u ook kijken op bij littekens verwijderen.

Mogelijke bijwerkingen

De reiniging van de huid kent weinig bijwerkingen. Enkele bijwerkingen die wel eens voorkomen zijn:

  • Langdurige roodheid van de huid.
  • Een prikkend gevoel.
  • Bij blootsteling aan de zon zonder (hoge) bescherming kan pigmentatie ontstaan.
  • Schilferen van de huid (alleen bij diepte reiniging).

Na de behandeling

Voor een zo optimaal resultaat en plezier van uw acne behandeling adviseren wij u de producten te gebruiken die wij ook gebruiken om zo de behandeling te ondersteunen. Verder is het noodzaak om de behandelde huid goed te beschermen, met een hoge factor (minimaal factor 50), tegen de zon. Uiteraard is het verleidelijk om zelf aan de acne te zitten maar dit is ten zeerste af te raden het verergert de acne vaak of deze gaat ontsteken.

Het resultaat

Het resultaat van de behandeling uit zich in het onder controle krijgen van de acne en/of ontstekingen voorkomen. De huid ziet en voelt rustiger.

De behandelend arts

Een acne behandeling wordt bij Aesthetic Beauty Clinics altijd uitgevoerd door een van onze deskundige en ervaren huidtherapeuten.

Afspraak maken

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend consult? Neemt u dan contact met ons op; 040-295 42 43 of stuur een mail.


Ontvang gratis een brochure over Acne van Kliniek Veldhoven.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.