Kliniek VeldhovenPrivťkliniek voor Plastische Chirurgie Kliniek Veldhoven

Mini-Facelift


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

In plaats van een facelift kunt u ook kiezen voor een minilift. Deze ingreep is aanzienlijk minder ingrijpend. Zogenaamde hamsterwangen en diepe plooien van neus tot kaken verdwijnen grotendeels. De rimpels rond mond, lippen en ogen verdwijnen niet door een minilift. Hiervoor zijn andere behandelmethoden. De minilift wordt in tegenstelling tot een totale facelift uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Bij deze ingreep verwijdert men aan beide zijden van het gezicht een reepje huid verwijderd. Dit smalle reepje heeft de vorm van een S, een mini lift wordt daarom ook wel S-lift genoemd. De huid wordt vervolgens weer in twee lagen aan elkaar gehecht. Eventueel kan de ingreep gecombineerd worden met een ooglidcorrectie, liposculptuur van de hals, etc. Na de behandeling heeft u nauwelijks pijn. U herstelt snel na deze ingreep. De huid voelt na de minilift direct strak aan.

Na de behandeling

Het kan zijn dat rond de behandelde gebieden geringe zwellingen en bloeduitstortingen ontstaan. Om dit zoveel mogelijk tegen te gaan dient u gedurende enkele dagen een elastische band te dragen. Na een week komt u voor controle naar onze kliniek en worden de zichtbare hechtingen verwijderd. Onzichtbare hechtingen lossen vanzelf op.

Het resultaat

Direct na de behandeling heeft u al een goed idee van het resultaat. Het uiteindelijke effect van de ingreep is na ongeveer vier weken zichtbaar.

De behandelend arts

Een minilift wordt bij ons ten allen tijde uitgevoerd door één van onze ervaren en deskundige plastisch chirurgen, die is aangesloten bij de NVPC.

Afspraak maken

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend consult? Neemt u dan contact met ons op; telefoonnummer 040-295 42 43 of stuur een mail.


Ontvang gratis een brochure over Mini-Facelift van Kliniek Veldhoven.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.