Kliniek VeldhovenPrivékliniek voor Plastische Chirurgie Kliniek Veldhoven

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: +31 (0) 40 - 295 42 43
E-mail adres: info@kliniekveldhoven.nl
Regio: Noord-Brabant
Website: www.kliniekveldhoven.nl
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van NVPC en NVEPC
Lidmaatschap 1: ZKN


Kliniek Veldhoven voor plastische chirurgie en dermatologische behandelingen

Kliniek Veldhoven is dé kliniek voor al uw plastische en esthetische behandelingen. Een lichaamscorrectie ondergaat u niet elke dag. Kliniek Veldhoven biedt u daarom een vrijblijvend en uitgebreid informatiegesprek aan. Dit informatiegesprek wordt gevoerd door o.a. een plastisch chirurg die aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging Plastische Chirurgie (NVPC). Wij geven u in onze kliniek een objectief advies. Na het eerste kennismakingsgesprek weet u ook meteen waar u financieel aan toe bent. Bij Kliniek Veldhoven zijn specialisten werkzaam die hun sporen op het gebied van plastische en esthetische chirurgie ruim hebben verdiend. Met een team van totaal 26 medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar. In een kliniek waar mensen hun zorg voor het uiterlijk aan anderen toevertrouwen is het van belang dat veiligheid en hoge kwaliteit gegarandeerd zijn. De behandelingen worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of onder algehele narcose. U merkt niets van de behandeling en u mag na de behandeling weer direct naar huis. Wij staan 24 uur per dag (telefonisch) voor u klaar. Ook in de nachtelijke uren. Soms is het verstandig om te blijven overnachten in één van de hotels in de buurt. Het team van Kliniek Veldhoven begeleidt u met veel vertrouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij dat plastische en esthetische ingrepen vaak als spannend worden beschouwd en met hoge verwachtingen gepaard gaan. Goed overleg is daarom noodzakelijk. Wij nemen in een vertrouwde sfeer uw spanning weg en streven er naar aan al uw verwachtingen te voldoen.

Wij hanteren voor alle behandelingen de leeftijdsrichtlijnen van de NVPC. Dit houdt in dat wij personen jonger dan 18 jaar niet opereren.

Kliniek Veldhoven mag zich sinds november 2012 rekenen tot de leden van het ZKN keurmerk

Zelfstandige privéklinieken met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg, een snelle, efficiënte en persoonlijke behandeling, waarbij u centraal staat. 

Privéklinieken hebben een prettige en moderne uitstraling. De service is over het algemeen uitstekend. Er is volop aandacht voor de mens achter de cliënt. De aanpak van zelfstandige klinieken biedt u:

  • tijd voor persoonlijke aandacht
  • hoogwaardige kwaliteit
  • korte tot géén wachttijden
  • innovatieve behandelmethoden
  • vriendelijke sfeer
  • uitstekende service

Wij worden periodiek bezocht door IGZ:

“De IGZ houdt toezicht op de kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg en bewaakt de rechten van de patiënt. De IGZ handelt vanuit het perspectief van de burger en richt zich op problemen die burgers niet zelf kunnen beoordelen of beïnvloeden.” Zie ook: www.igz.nl

Al onze artsen en chirurgen zijn BIG-geregistreerd:

“De Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) regelt onder meer de bevoegdheid om een beroep in de individuele gezondheidszorg te mogen uitoefenen. Alleen wie aan de wettelijke opleidingseisen heeft voldaan, kan zich laten inschrijven in het BIG-register.” Zie ook: www.ribiz.nl

Afspraak maken

Bent u na het lezen van deze informatie geïnteresseerd in een vrijblijvend consult? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 040 - 295 42 43 of stuur een mail.

Facelift Kliniek Veldhoven
Facelift Kliniek Veldhoven
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Schaamlipcorrectie Kliniek Veldhoven
Borstvergroting Kliniek Veldhoven
Borstvergroting Kliniek Veldhoven
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.