Klinieken die Implantaten aanbieden in Noord-Holland:
 

Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-ZuidVoor een stralende lach! Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid

Implantaten


Illustratie
Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Wanneer één of meerdere tanden of kiezen verloren zijn gegaan, bijvoorbeeld door een wortelbreuk of na een val, of wanneer bijvoorbeeld de opvolger van een melktand niet is aangelegd, kan een implantaat met hierop een kroon of een brug geplaatst worden.

Een implantaat is een soort schroefvormig kunstworteltje van titanium dat in het kaakbot wordt geplaatst.

Nadat het implantaat vastgegroeid is, kan hierop een kroon of een brug geplaatst worden.

Ook kunnen implantaten dienst doen om een prothese meer houvast te geven, of kan een volledige vaste brug op implantaten worden gemaakt, zodat het net lijkt of u uw eigen tanden weer heeft.

Zie hiervoor ook het ´klikgebit´of het ´All-in-4 vaste gebit´.

Wanneer het om voortanden gaat, of kiezen vooraan in de mond, is het belangrijk om een opbouw en een kroon te maken op het implantaat van een tandkleurig materiaal, in dit geval Aluminiumoxide of Zirconium, zodat de uiteindelijke restauratie een mooie heldere, lichte kleur heeft.

Wanneer in deze gevallen een grijze opbouw (van titanium) geplaatst zou worden met daaroverheen een goud-porselein kroon, kan een onnatuurlijke grijze doorschemering aan de rand van de kroon bij het tandvlees zichtbaar zijn.

Ook wanneer er een tand of kies ontbreekt en de buurtanden nog gaaf zijn, heeft een implantaat met daarop een kroon een groot voordeel boven een brug; er hoeft geen gezond tandweefsel van de buurtanden opgeofferd te worden, zoals bij het prepareren van deze tanden voor een brug wel zou gebeuren.

Het plaatsen van een implantaat is met de huidige technieken erg eenvoudig en a-traumatisch. Met een kleine lokale verdoving kan het implantaat geplaatst worden, er zijn nauwelijks nabezwaren.

Kortom: een hele mooie, eenvoudige manier om ontbrekende tanden te vervangen, waarbij de natuurlijke gebitssituatie heel dicht wordt benaderd!

Implantaten worden geplaatst door een ervaren tandarts-implantoloog, geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).


Ontvang gratis een brochure over Implantaten van Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam-Zuid.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.