Kliniek voor esthetische geneeskundeKliniek voor Esthetische Geneeskunde Kliniek voor esthetische geneeskunde

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
E-mail adres: info@kveg.nl
Regio: Noord-Holland
Website: www.kveg.nl
Lidmaatschappen en samenwerking
Lidmaatschap 1: NVCG
Lidmaatschap 2: AAAM


Onze expertise richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté en de handen. Ook heeft de kliniek specifieke expertise in de behandeling van littekens, striae en pigmentvlekken.

Waar subtiliteit een verschil maakt is de basis van onze filosofie. Een subtiele ingreep, met behoud van uw specifieke gelaatstrekken staat centraal. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Dit kan op het niveau van de huid zijn, maar ook dieper gelegen, bijvoorbeeld in het geval van volume verlies.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op: van relatief eenvoudige korte ingrepen tot en met meer langdurige behandel trajecten waar producten uit verschillende disciplines bij betrokken zijn. U krijgt van ons een eerlijk advies en wij zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat.

De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde is gevestigd in een monumentaal grachtenpand. Onze ontvangstruimte is ruim en comfortabel, ontworpen door Edward van Vliet. Wij bieden u “fair trade" koffie, “Pure Tea” (100% organic) of biologisch vruchtensap aan. Uiteraard kunt u gebruik maken van (gratis) draadloos internet.

Onze kliniek is “state of the art”. Wij werken alleen met de beste producten, materialen en behandeltechnieken. Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren deze pas in, nadat effectiviteit, doelmatigheid maar bovenal veiligheid ondubbelzinnig vast staan. Om die reden werken wij alleen met tijdelijke fillers met een zo optimaal mogelijk levensduur. Ook onze botox is van de beste kwaliteit.

Het gebruik van Obagi huidproducten valt dan ook geheel binnen onze filosofie. Of het nu om het tegen gaan van veroudering gaat of het behandelen van bijvoorbeeld rosacea of acne. Alle Obagi producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Elk van hen heeft zijn klinisch effect niet alleen in (onafhankelijke) studies, maar ook in de dagelijkse praktijk bewezen, al 20 jaar. De kliniek werkt als eerste in Nederland met de nieuwe productlijn ZO Medical.

Wij hebben een Palomar Icon voor IPL/OPL, fractionele laser en diep-infrarood behandelingen. In de Benelux zijn wij de eerste met dit zeer innovatieve platform en daar zijn wij trots op. Doordat de handstukken door een saffier gekoeld worden, zijn de behandelingen niet alleen erg veilig, maar ook veel minder pijnlijk. Dit platform stelt ons in staat pigmentvlekjes, zwangerschapsmasker, vaatjes, overmatige beharing, rimpels, huidveroudering en -verslapping, striae en littekens effectief te behandelen.

De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen en plastisch chirurgen. Ook verwijzen wij u graag naar specialisten op het gebied van de cosmetische tandheelkunde.

Onze werkwijze


Intakegesprek

Een behandeling wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek met een arts van de kliniek. Voor het intakegesprek vragen wij u een medische vragenlijst in te vullen.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over de verschillende behandelingsmogelijkheden, mogelijke bijwerkingen en eventuele risico’s.

In overleg met u wordt een behandelplan opgesteld en de daaraan verbonden kosten met u besproken. Wij zullen u vragen een behandelingsovereenkomst door te lezen en te ondertekenen.

Indien mogelijk en indien de tijd dit toestaat, streven wij ernaar om de eventuele behandeling direct op dit consult te laten volgen.

Nazorg

Voordat u de kliniek (na een behandeling) verlaat, wordt u in de gelegenheid gesteld nog even plaats te nemen in de ontvangstruimte, indien u daar behoefte aan heeft. Zo nodig kunt u een koude kompres krijgen ter verlichting van eventuele zwelling en/of pijn.

Het is van belang dat u de adviezen voor nazorg stipt opvolgt. Mocht er zich onverhoopt een bijwerking of complicatie voordoen, dan vragen wij u contact met de kliniek op te nemen. Wij kunnen u dan advies geven en eventueel de behandeling bijstellen.

Mocht u buiten de openingstijden van de kliniek direct medisch advies nodig hebben, als onderdeel van de nazorg, dan kunt u de arts bereiken op 06 5424 5437. Zo nodig zal er dan (direct) een consult op de kliniek volgen.

Wachtkamer
Wachtkamer
Receptie
Receptie
Behandelkamer botox, fillers, Zein Obagi
Behandelkamer botox, fillers, Zein Obagi
Behandelkamer IPL-OPL, fractionele laser, diep-infrarood
Behandelkamer IPL-OPL, fractionele laser, diep-infrarood
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.