Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch CentrumKorte wachtlijsten, optimale medische zorg & volop keuzevrijheid... Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum

Beschrijving kliniek


Kerngegevens
Telefoon nummer: 010-4361537
Fax nummer: 010-4366953
E-mail adres: info@parkkliniek.com
Regio: Zuid-Holland
Website: www.parkmedischcentrum.nl
Directieleden
B. Guillon (Arts, directeur Parkkliniek)
Drs. S.H. Wu (Plastisch chirurg, directeur Park Medisch Centrum)
Drs. R.Nio (Plastisch chirurg, directeur Park Medisch Centrum)
Lidmaatschappen en samenwerking
Lid van NVPC en NVEPC
Lidmaatschap 1: ZKN sinds mei 2010
Lidmaatschap 2: ISO 9001:2008 sinds mei 2010
Samenwerking: Samenwerkingsovereenkomst met IJsselland Ziekenhuis te Capelle a/d IJssel, Erasmus MC te Rotterdam en het HagaZiekenhuis te Den Haag


Parkkliniek en Park Medisch Centrum onder ÉÉN dak

Park Medisch Centrum (ParkMC) is gevestigd aan de Hoofdweg 90 te Rotterdam. Het ligt op een steenworp afstand van de A16, nabij het Kralingsebos. Het gebouw heeft een oppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter en is voorzien van de meest moderne operatiefaciliteiten voor medische zorg. ParkMC beschikt over 3 ultramoderne operatiekamers en twee poliklinische operatiekamers, waar alle vormen van anaesthesie gegeven kunnen worden. Wij werken met een team van zeer ervaren medisch specialisten en anaesthesisten. Indien patiёnten na hun ingreep een nachtje in de kliniek moeten blijven kan dat. ParkMC beschikt over 10 ultramoderne 1-persoons en 2-persoons kamers, welke de cliënten veel privacy bieden en die van alle gemakken zijn voorzien om het verblijf bij ParkMC zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben alle kamers een eigen douche en toilet, minibar en multimedia systeem, bestaande uit internet, TV, radio en telefoon.


De zekerheid dat u in goede handen bent

Parkkliniek behoort al jarenlang tot de beste klinieken voor cosmetische en plastische chirurgie in Nederland. Die naam hebben we opgebouwd door te kiezen voor kwaliteit, op alle fronten: een eerlijk advies, deskundige chirurgen, professionele apparatuur en duidelijke afspraken. Er staat een uitstekend medisch team voor u klaar, met in Nederland opgeleide chirurgen die ieder hun eigen specialiteit hebben. Dat maakt de stap naar een cosmetische ingreep ineens een stuk eenvoudiger.

Sinds de oprichting in 1996 heeft Parkkliniek een goede reputatie opgebouwd. Parkkliniek biedt een breed scala aan behandelingen met een vriendelijke tariefstelling. In deze privékliniek werken in Nederland opgeleide plastisch chirurgen, die allen lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).

Parkkliniek behoort tot de grootste centra in Nederland met meer dan 500 liposculptures en meer dan 1000 borstoperaties per jaar. Elke arts in onze kliniek heeft zijn/haar eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kunt u bij Parkkliniek rekenen op vakkundig personeel, vriendelijke receptionistes en operatiekamers die uitstekend zijn geoutilleerd en beantwoorden aan de strengste veiligheidseisen.


Ook verzekerde zorg

In ParkMC is ook een gelijknamig Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) gehuisvest, waar u terecht kunt voor verzekerde zorg van verschillende specialismen. Wij werken nauw samen met de specialisten van het IJsselland ziekenhuis te Capelle a/d IJssel en het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Zodoende is de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Waarom elders langer wachten! Bij ParkMC kunnen patiёnten door onze speciallisten binnen 1 week op het spreekuur gezien worden. De behandeling volgt binnen maximaal 2 weken. Dat doen we snel, professioneel en op een klantvriendelijke manier. Want naar een ziekenhuis moeten is al vervelend genoeg. Daarom maken we het U graag zo plezierig mogelijk.

ParkMC heeft met bijna alle ziektekostenverzekeraars in Nederland contracten afgesloten.


Kwaliteitscontrole

ParkMC is begin 2009 geinspecteerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en goed bevonden. Wij hebben sinds 15 mei 2010 het ISO 9001-2008 certificaat en het ZKN keurmerk. Al onze medische specialisten zijn lid van en gevisiteerd door hun vakverenigingen.

Illustratie Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum
Illustratie Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum
Illustratie Parkkliniek Rotterdam B.V. Park Medisch Centrum
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.