Klinieken die Cellulitis aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Cellulitis


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Ruim 80% van de vrouwen heeft last van cellulite of huidverslapping!Maar ook mannen kennen dit probleem. Diëten en sporten helpen maar in beperkte mate en de reeds bestaande behandelmethodes zijn pijnlijk en weinig effectief. Maar Laser-Company biedt nu een oplossing!

Laser-Company kan u sinds kort de nieuwste en meest geavanceerde technologie aanbieden op het gebied van de verbetering van de lichaamcontouren en vermindering van cellulite. Met de ELOS VelaShape2 kan de huid van benen, billen, buik en bovenarmen grondig aangepakt worden. Een viervoudige aanpak met licht, energie, massage en vacuüm zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en een betere vochthuishouding. De zuurstofopname van de cellen wordt vergroot en de stofwisseling versneld. Verklevingen in de huid worden los gemaakt en de huidelasticiteit neemt toe.

Het stappenplan:

 • Infrarood licht
  Met infrarood licht wordt de huid tot op een diepte van 5 mm verwarmd. Deze verwarming zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.
 • Radiofrequente stroom
  Deze bipolaire stroom zorgt ervoor dat de cellen in de huid tot op 15 mm diepte meer zuurstof opnemen en dat de stofwisseling wordt versneld.
 • Massage
  Het apparaat voert een mechanische massage uit waarbij verklevingen van het bindweefsel losgemaakt worden. Ook zorgt de massage ervoor dat de lymfedrainage op gang gebracht wordt zodat vocht in het weefsel sneller wordt afgevoerd.
 • Vacuüm
  Het apparaat zuigt de huid in een vacuüm. Hierdoor wordt de huid beter doorbloed aangezien het vacuüm de neerwaartse druk op de bloedvaten opheft.

Het resultaat

Uiteindelijk resulteert dit in een strakkere, gladde huid met duidelijk minder cellulite (sinaasappelhuid). Ook huidverslapping en striae worden aangepakt terwijl de omvang van het gebied afneemt. De behandeling voelt bijzonder aangenaam en ontspannend aan terwijl u wel het gevoel heeft dat er ook echt iets aan het gebeuren is.

Soms is sporten nou eenmaal niet genoeg om de huid van dijen, buik, billen en armen strak en glad te krijgen. Een NewShape behandeling kan op het sporten een goede aanvulling zijn. Binnen gemiddeld 5 behandelingen kunt u al resultaat zien.

Na de volledige kuur is het optimale resultaat bereikt. Om dit vast te houden adviseren wij enkele onderhoudsbehandelingen per jaar zodat u continue profijt heeft van uw mooie huid met een strakke contourlijn.


Ontvang gratis een brochure over Cellulitis van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.