Klinieken die Contourverbetering en huidverstrakking aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Contourverbetering en huidverstrakking


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

NewShape


Contourlijnen, anti-cellulite en huidversteviging

Ruim 80% van de vrouwen heeft last van cellulite (sinaasappelhuid) of huidverslapping!
Maar ook mannen kennen dit probleem. Diëten en sporten helpen maar in beperkte mate, maar Laser Company heeft een efficiënte en effectieve oplossing.


De unieke NewShape behandeling is uitermate geschikt voor het verbeteren van de contouren van het lichaam. Huidverslapping, cellulite en striae worden aangepakt en de omvang wordt aanzienlijk verminderd. Een viervoudige aanpak. Met de ELOS Velashape 2 kan de huid van benen, billen, buik en bovenarmen grondig aangepakt worden. Een viervoudige aanpak met licht, radiofrequente energie, een vacuüm en stevige massage zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en een betere vochthuishouding. De zuurstofopname van de cellen wordt vergroot en de stofwisseling versneld. Vet wordt afgebroken en via de vochthuishouding afgevoerd.
Verklevingen in de huid worden losgemaakt en de huidelasticiteit neemt toe.

Het resultaat
Uiteindelijk resulteert dit in een strakkere, verstevigde en gladde huid met duidelijk mooiere contouren en minder cellulite. Ook huidverslapping en striae worden aangepakt terwijl de omvang afneemt. De behandeling voelt bijzonder aangenaam en ontspannend aan terwijl u wel het gevoel heeft dat er iets gebeurt.


Het onderhoud
Soms is sporten niet genoeg om de huid van dijen, buik, billen en armen strak en glad te krijgen. Een NewShape behandeling kan hier een goede aanvulling op zijn. Binnen enkele behandelingen, gemiddeld 3, kunt u al resultaat zien. Na de volledige kuur is het optimale resultaat bereikt. Om dit vast te houden adviseren wij enkele onderhoudsbehandelingen per jaar zodat u continue profijt heeft van uw mooie huid met een strakke contourlijn. Voor gedetailleerde informatie en de tarieven verwijzen wij u door naar onze website.


U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult.


Ontvang gratis een brochure over Contourverbetering en huidverstrakking van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.