Klinieken die Couperose aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Couperose


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Spatader & Couperose behandeling

Effectieve behandeling van (spat)aderen met de ELOS-eLaser.
Voor een gladde en mooie huid, zonder ontsierende aderen.

Met de ELOS- LVA kunnen kleine rode en blauwe adertjes veilig en effectief verwijderd worden zonder de huid te beschadigen in 1-3 behandelingen. De unieke Elos™ combinatie van licht en radiofrequente (RF) energie levert gecontroleerde energie op die hemoglobine in de huid kan afbreken.
Ontsierende aderen op benen en voeten tot 4mm in diameter kunnen eenvoudig verwijderd worden. Ook adertjes in het gezicht, in de volksmond vaak couperose genoemd, kunnen snel verwijderd worden evenals spinnetjes en bloedblaasjes.
De ELOS geeft zijn energie middels een korte flits af aan de rode bloedkleurstof (hemoglobine) in de zichtbare vaatjes, de energie wordt omgezet in warmte, deze warmte beschadigt veilig en effectief de eiwitstructuren in de vaatwanden, waarna deze door het lichaam afgevoerd worden.
Uiteinden van grotere aders worden gecoaguleerd (gestold) zodat er geen nieuw bloed meer uit kan stromen. Dit proces van afbraak van overtollige eiwitten door het lichaam neemt enkele weken in beslag.
U ziet direct resultaat maar herhaling van de behandeling kan nodig zijn na enkele weken. De meeste mensen ervaren geen bijwerkingen, hoewel zich op korte termijn een lokale roodheid kan voordoen.

 


Ontvang gratis een brochure over Couperose van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.