Klinieken die Definitief ontharen aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Definitief ontharen


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Permanent ontharen

De meest veilige en effectieve manier van permanent ontharen gebeurt bij Laser Company met de E-laser met ELOS-technologie van Syneron. Deze laser is de enige die de unieke werking van laser (optische energie) met een radiofrequente stroom combineert, waardoor de behandeling aan effectiviteit en efficiëntie wint en in gevoeligheid afneemt.
Dat garandeert een sneller resultaat. Daarnaast heeft het als voordeel dat iedereen, ongeacht huidskleuren haarkleur, deze veilige behandeling kan ondergaan.

Voor wie is het geschikt?

  • alle huidtypen
  • alle haarkleuren
  • alle lichaamsdelen
  • mannen en vrouwen

De behandeling
U komt eerst in onze kliniek langs voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. Wij kunnen dan precies vertellen wat u kunt verwachten, u kunt vragen stellen, wij zullen een test/proefstuk bij u doen en u krijgt een op maat gemaakte offerte. Komt u voor de behandeling, dan zorgt u ervoor dat het hele gebied geschoren is.
Het te behandelen gebied mag op geen enkele manier geharsd of geëpileerd worden tussen de behandelingen door. De behandeling die volgt kan gevoelig zijn, maar dit is afhankelijk van het te behandelen gebied.
Na de behandeling kan de huid nog enige minuten warm aanvoelen of er rood uitzien, maar dit trekt snel weer weg. De E-laser heeft een speciale gekoelde behandelkop die de huid tijdens de behandeling en direct daarna heel sterk terugkoelt.
Verbranding van de huid door de laser is op deze wijze praktisch uitgesloten.


Definitief van ongewenste haargroei af
Met deze E-laser en ELOS technologie kunnen wij u grotendeels van uw ongewenste haargroei afhelpen. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. U bepaalt zelf wanneer u het gewenste resultaat heeft bereikt.
De behandelde haargroei zal nooit meer terugkeren, helaas kan het wel zo zijn dat onder invloed van hormonen, op daarvoor gevoelige gebieden enige nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.
Dit is helaas niet te voorkomen en zal natuurlijk met een van de volgende behandelingen nogmaals meebehandeld moeten worden.
De E-laser is geschikt voor mannen en vrouwen, met alle huidtypes, alle haarkleuren en op alle lichaamsdelen. De Amerikaanse FDA en de Europese CE hebben ELOS getest en goedgekeurd als een veilig systeem.
In meer dan 98% van de gevallen blijkt de aanpak succesvol te zijn.


Ontvang gratis een brochure over Definitief ontharen van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.