Klinieken die Haarimplantatie aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Haarimplantatie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Kosten: vanaf Ä1,80 per haar
Verzekering: Nee

Kaal worden is geen keuze. Kaalheid verhelpen is dat echter wel.
 Kies voor Natural Hair Implant:

 • Voor mannen en vrouwen
 • Pijnloze behandeling
 • Natuurlijk resultaat
 • Zonder te snijden
 • Bel nu voor een gratis consult met prijsopgave: 0800 – 55 777 55


Natural Hair ImplantGemiddeld verliest een gezond persoon circa 75 hoofdharen per dag. Maar er komen vrijwel net zo veel haren weer voor terug, het haarverlies valt dus niet echt op.
Bij sommige mensen werkt dit op een gegeven moment echter anders. Zij verliezen meer haren dan er bij komen, de balans raakt verstoord, en er ontstaan kale plekken op het hoofd.
Dit proces van kaal worden kan verschillende oorzaken hebben, merendeels hormonale, en zowel mannen als vrouwen treffen.

De meest voorkomende vorm van kaalheid is Alopecia Androgenetica, de zogenaamde hormonale kaalheid.
Bij mannen uit zich dit meestal aan de zijkanten van het gezicht, de welbekende inhammen, en bovenop het hoofd. Vrouwen krijgen doorgaans bovenop het hoofd kale plekken.

Niet iedereen heeft evenveel last van het haarverlies, en het begin van het proces en de mate van kaalheid verschillen onderling enorm.
Maar voor veel mensen vormt hun ongewenste kaalheid waar zij dag in dag uit mee geconfronteerd worden een groot probleem. Zij zijn niet tevreden met hun eigen spiegelbeeld, kennen schaamtegevoelens en kampen soms zelfs met minderwaardigheidsgevoelens..

Gelukkig is er tegenwoordig een mooie oplossing voor het probleem van ongewilde kaalheid: Natural Hair Implant.
Consult

Tijdens het vrijblijvende consult met onze specialisten wordt er uitgebreid de tijd voor u genomen.
U krijgt uitleg over de procedure, het herstelproces en het uiteindelijke resultaat dat is uw geval behaald zal kunnen worden.
Uw persoonlijke situatie zal worden beoordeeld en in kaart worden gebracht, er kan een prijsopgave worden opgesteld en u kunt al uw vragen met betrekking tot haartransplantatie aan onze specialisten stellen.De behandeling

De Natural Hair Implant – behandeling is uniek in zijn soort, aangezien er geen gebruik wordt gemaakt van messen of scalpels. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen hoofdhaar en dit zorgt voor een natuurlijk ogend resultaat.De behandeling werkt als volgt:

 1. Door middel van een chirurgische holle naald worden vanuit een donorgebied op het achterhoofd hoofdharen met haarzakje en al verwijderd. Een van de voorwaarden om in aanmerking te komen voor Natural Hair Implant, is dat het achterhoofd dicht begroeid moet zijn met kwalitatief goede haren. Dan valt het namelijk niet op dat er daar vandaan haren “geoogst” zijn. Bij verreweg de meeste personen is het zeer goed mogelijk om voldoende haren te oogsten, zonder dat dit op gaat vallen.
 2. De uitgenomen haren worden, met de haarzakjes er uiteraard nog aan, uitgesorteerd door de assistente en in speciale implanters geplaatst. Het kostbare haarzakje blijft hierbij intact, waardoor deze niet verloren gaat.
 3. De arts plaatst de haren terug op de vooraf met u afgesproken en afgetekende gebieden op uw hoofd.
 4. De haren uit het donorgebied zijn genetisch geprogrammeerd om niet uit te vallen, ook niet wanneer zij verplaatst worden. Zij zullen op hun nieuwe plek dus probleemloos verder kunnen gaan groeien.


Nazorg

In theorie is het mogelijk om de dag na de Natural Hair Implant – behandeling weer aan het werk te gaan. Maar dit is uiteraard afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden.
De hoofdhuid en de nieuw geplaatste haren vereisen enige nazorg. Hoe u het behandelde gebied het best kunt verzorgen kunt u terugvinden in de instructies die u zowel mondeling als schriftelijk van de kliniek zult meekrijgen.


Natural Hair Implant

 • Geen hechtingen of littekens 
 • Prachtig resultaat
 • Eindelijk weer een kop vol eigen haar

Ontvang gratis een brochure over Haarimplantatie van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende kliniek bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.