Klinieken die Hyaluronzuur aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Hyaluronzuur


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 30 minuten
Kosten: Ä1.799
Verzekering: Nee

Bij Laser Company kunt u sinds kort terecht voor een Liquid Facelift. Dit is een behandeling waardoor u middels een facelift op maat, er tien jaar jonger kunt uitzien in slechts dertig minuten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het is nu mogelijk om een liquid facelift met HYacorp voor € 1.799 bij Laser Company te ondergaan.

Een liquid facelift is een ‘facelift op maat van uw gelaat’, waarbij natuurlijke rimpel-vullers worden ingezet. Na een analyse van uw gezicht wordt de jeugdigheid hersteld door op de juiste plekken volume aan te brengen waardoor de contouren en verhoudingen van het gezicht herstellen. Een liquid facelift is een vrij eenvoudige, niet-operatieve behandeling. Tijdens de behandeling kan u regelmatig meekijken in de spiegel zodat u de opbouw van de contouren en het volume goed kan volgen. Meteen na de behandeling is het resultaat zichtbaar.

De canules waarmee de behandeling wordt uitgevoerd zijn vergelijkbaar met fijne, holle naalden, maar ze zijn buigzamer en hebben een afgerond uiteinde. De opening waardoor de rimpel-vuller wordt gespoten bevindt zich aan de zijkant van de naald. Hierdoor wordt de huid niet doorgeprikt zoals bij een doorsnee naald maar schuiven de fijne bloedvaatjes en zenuwen als het ware opzij. Het effect van een liquid facelift blijft ongeveer 1 jaar behouden. Een liquid facelift kan ook worden toegepast als preventieve behandeling om gelaatsveroudering te voorkomen.

Voor de behandeling wordt gebruik gemaakt van Hyaluronzuur, een gel dat de rimpels opvult en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De Hyaluronzuren worden al vele jaren succesvol toegepast bij de behandeling van rimpels en bij het teruggeven van volume in het gezicht of het lichaam. De reden hiervoor is dat deze producten zeer goed gedocumenteerd zijn en een uitgesproken veiligheidsprofiel kennen.


Ontvang gratis een brochure over Hyaluronzuur van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.