Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Parodontologie


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Ja

Parodontologie is een term gebruikt in de tandheelkunde. Het staat voor de leer van het tandvlees en ziekten aan het tandvlees. Ziektes aan het tandvlees als ontstekingen, kunnen het onderliggende kaakbot aantasten. Het kaakbot rondom de tanden en kiezen, en daarmee het houvast, kan hierdoor verloren gaan. Een gebrek aan houvast kan uiteindelijk leiden tot het uitvallen van tanden en kiezen.

Ziektes of ontstekingen aan het tandvlees kunnen behandeld worden op verschillende wijzen. De tanden en pockets kunnen worden gereinigd door de mondhygiëniste. Een professionele gebitsreiniging zal worden uitgevoerd.  Mocht dit de ontsteking(en) niet verhelpen, dan biedt een chirurgische ingreep uitkomst. Het ontstoken pocketweefsel wordt bij de behandeling verwijderd en onregelmatig kaakbot wordt bijgewerkt.


Ontvang gratis een brochure over Parodontologie van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.