Klinieken die Radiesse aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Radiesse


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 15 tot 30 minuten
Verzekering: Nee

Radiesse is een 'longer lasting' tijdelijke filler (12-18 maanden resultaat) voor rimpels, contouren en handen. Radiesse is een tijdelijke filler die wordt gebruikt voor het opvullen van rimpels en het verbeteren van contouren in het gezicht, zoals:

  • het opvullen van de neuslippenplooi
  • het verzachten van marionetlijnen en afhangende mondhoeken
  • volumeverbetering van jukbeenderen en wangen
  • verbetering van contouren kaaklijn
  • kinvergroting bij kleine of sterk teruggetrokken kin
  • niet-chirurgische neuscorrecties
  • huidverjonging

Wat doet Radiesse?

Radiesse biedt een onmiddelijke verbetering, zodat een client er al beter uitziet op het moment dat Radiesse geïnjecteerd wordt. Daarnaast stimuleert Radiesse het lichaam tot het aanmaken van nieuw collageen voor resultaten die 12-18 maanden aanhouden.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een duurzaam, injecteerbaar huidvulmiddel (implantaat) dat gebruikt wordt voor de augmentatie van zacht weefsel, zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren.

Radiesse is een lang blijvend, maar niet permanent vulmiddel. Het door de FDA goedgekeurde Radiesse bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen gesuspendeerd in een waterige gel. Radiesse is het eerste vulmiddel dat niet alleen volumevervanging biedt voor rimpels, plooien en vetverlies, maar ook het lichaam stimuleert om nieuw collageen te produceren. Deze unieke werking herstelt de volheid en de contouren van een jeugdig, gezond uiterlijk met duurzame resultaten die gemiddeld één jaar of langer aanhouden. Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar.

De behandeling met Radiesse

Afhankelijk van het te behandelen gebied en uw wensen wordt u vooraf verdoofd. Radiesse wordt met een dun naaldje wat dieper in de huid geïnjecteerd. Na de behandeling kan de huid er wat rood en gezwollen uitzien. Ook kunnen blauwe plekjes ontstaan. Dit is van tijdelijk aard. De zwelling trekt na 2-5 dagen weg. De eventuele blauwe plekjes kunnen met make-up goed gecamoufleerd worden. De behandeling met Radiesse duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Voor de kosten verwijzen wij u naar onze tarievenlijst.

Voorafgaand aan de behandeling heeft u altijd een vrijblijvend en gratis consult met de arts. Natuurlijk mag u ook eerst in de kliniek langs komen voor een vrijblijvend consult met een van onze medewerkers om u te laten informeren over alle mogelijkheden voor anti-aging.


Ontvang gratis een brochure over Radiesse van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.