Klinieken die Rimpelbehandeling - inspuiting aanbieden in Noord-Holland:
 

Laser CompanyMedical & Aesthetical Specialists Laser Company

Rimpelbehandeling - inspuiting


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Duur: 15 tot 30 minuten
Verzekering: Nee

Naarmate we ouder worden, wordt dat met name zichtbaar in ons gezicht.

Dit is het gevolg van volumeverlies door een vermindering van bindweefsel dat het gezicht juist de jeugdige en gladde uitstraling geeft.

Je gezicht begint er moe uit te zien en je krijgt lijntjes. Er zijn ook ander factoren die een rol spelen in het ontstaan van rimpels in het gezicht, zoals lachen en gezichtsbewegingen. Als gevolg daarvan ontstaan er lachrimpels of kraaienpootjes.

Bij Laser Company wordt gebruikt gemaakt van Radiesse en Stylage.

Radiesse

Radiesse is een duurzaam, injecteerbaar huidvulmiddel (implantaat) dat gebruikt wordt voor de augmentatie van zacht weefsel, zoals gelaatsrimpels, plooien en contouren.

Radiesse is een lang blijvend, maar niet permanent vulmiddel. Het door de FDA goedgekeurde Radiesse bestaat uit calciumhydroxylapatiet (CaHA) microsferen gesuspendeerd in een waterige gel. Radiesse is het eerste vulmiddel dat niet alleen volumevervanging biedt voor rimpels, plooien en vetverlies, maar ook het lichaam stimuleert om nieuw collageen te produceren. Deze unieke werking herstelt de volheid en de contouren van een jeugdig, gezond uiterlijk met duurzame resultaten die gemiddeld één jaar of langer aanhouden. Radiesse is uitermate veilig, biocompatibel en 100% biologisch afbreekbaar.

Stylage

De producten van Stylage verbeteren de conditie van de huid, vervagen rimpels, vullen lijntjes op en kunnen de lippen meer volume geven. Tevens kun je door het gebruik van Stylage de gezichtscontouren verfraaien. Stylage is een gel die in de huid wordt geïnjecteerd om het volume van de huid te herstellen.

Stylage heeft een aantal unieke eigenschappen:

  • Stylage heeft een unieke IPN technologie. IPN staat voor "Interpenetrated Network", in dit geval interpenetratie (vervlechting) van de crosslinked hyaluronzuur moleculen. Hyaluronzuur is een bestanddeel van het menselijk bindweefsel dat de opvulling van het steunweefsel vormt. Hyaluronzuur verhoogt de intercellaire vochthuishouding en beschermt de celstructuur. Dit zuur is niet afkomstig van dieren wat ook bijdraagt aan een minimale risico op allergie of overgevoelige reacties.
  • Stylage heeft als enige hyaluronzuur-gel een toegevoegde antioxidant, namelijk Mannitol. Mannitol heeft als voordeel dat het direct een zichtbaar effect geeft. Tevens vermindert Mannitol de (kans op) zwelling en roodheid van de huid na de behandeling.

Mannitol zit in groente en fruit en het reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen.

Stylage is een NIET permanente filler.

Het resultaat van een Stylage behandeling kan 9-12 maanden aanhouden.. Voor de lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan. Het voordeel van een niet permanente filler is dat het biologisch afbreekbaar is en dat eventuele herhalingsbehandelingen kunnen worden afgestemd op veranderingen in het gezicht


Ontvang gratis een brochure over Rimpelbehandeling - inspuiting van Laser Company.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.