MediclinicHigh-Tech, Kwaliteit, Ervaren artsen, Belgische prijzen Mediclinic

Liposculptuur onderkin


Kerngegevens
Doelgroep: Mannen en vrouwen
Verzekering: Nee

Liposculptuur is een behandeling waarmee ongewenste vetophopingen op diverse plaatsen van het lichaam worden verwijderd door afzuiging. De plastisch chirurg zal met behulp van zeer dunne zuigbuisjes onderhuids het vet wegzuigen. Deze vetophopingen kunnen niet alleen ontsierend zijn, maar tevens de beweging belemmeren en psychische problemen veroorzaken.

Liposculptuur is een meer verfijnde techniek dan de voorloper liposuctie. Bij lipsculptuur is het mogelijk om de contouren van het lichaam op een zeer genuanceerde wijze te verfraaien. De resultaten van liposculptuur zijn blijvend, ook wanneer u na de behandeling weer een beetje zou aankomen. Bij een te grote gewichtstoename worden de resultaten echter tenietgedaan.

Liposculptuur is geen manier om af te vallen. De gewichtsafname is dan ook maar gering. Het is een ideale manier om vetophopingen die door sporten en diŽten niet kunnen worden aangepakt alsnog te verwijderen. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld de zogenaamde Ďrijbroekheupení en Ďlove-handlesí of een vreemd vervormde buik na een zwangerschap. Deze problemen zijn zeer goed aan te pakken middels lipsculptuur.


Ontvang gratis een brochure over Liposculptuur onderkin van Mediclinic.

Door middel van het onderstaande formulier kunt u gratis en vrijblijvend een brochure aanvragen. De brochure wordt dan zo snel mogelijk naar het ingevulde adres gestuurd.

1. Vul uw persoonsgegevens in.

De door een * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.

 Toevoeging 
(dd-mm-jjjj)

2. De volgende klinieken bieden deze behandeling ook aan:

Wilt u hier ook informatie over ontvangen?

3. Verstuur uw informatie aanvraag.

Uw bestelling wordt vertrouwelijk behandeld en wordt door de uitgever uitsluitend doorgegeven aan de geselecteerde kliniek(en) om u te informeren.
 
 
Wegwijzer van de Medische Esthetiek
Het complete naslagwerk
 
Klinieken
Bekijk alle klinieken.
 
Specialisten
Bekijk alle specialisten.
 
Aanbiedingen
Bekijk alle aanbiedingen.
 
Redactionele artikelen
Medisch specialisten geven achtergrondinformatie over behandelingen.